Kan pıhtılaşması

Tekrar hamilesin sanırım canım benimde dün ikinci düşüğüm oldu banada doktr ikinci adetten sonra testler yapıcak sonuç iyi ya da kötü olsada yinede kan pıhtılaşması tedavisi yapıcakmş şimdi hamile kalmadan önce bende folbiol ve coraspin içeyim mi hemen hamile kalabilrim dimi coraspin içerken hamile kalmak zorlaşymş diolr
Geçmiş olsun canım,
Coraspin kanı sulandırıyor hiçbir zararı Yok ki. Sebepsiz düşüklerde de veriyor doktorlar. İğnesiz coraspinle Doğum yapanlarda çok var forumda . Ben hemen ilk ay hamile kaldım , coraspin zorlaştırdığını ilk defa duydum hiç sanmıyorum . Umudunu kaybetme hiç. Sevgiler

Geçmiş olsun canım,
Coraspin kanı sulandırıyor hiçbir zararı Yok ki. Sebepsiz düşüklerde de veriyor doktorlar. İğnesiz coraspinle Doğum yapanlarda çok var forumda . Ben hemen ilk ay hamile kaldım , coraspin zorlaştırdığını ilk defa duydum hiç sanmıyorum . Umudunu kaybetme hiç. Sevgiler
Çok saol canım cevabın için dier forumlarda zorlaştıryo yazmışlar o zmn bende testler yapıldıktan hemen sonra başlayım coraspine..Aklıma takılmştı saolsın Allahım bebişini sağ salim kucagına almanı nasip etsin:KK36:

Bu pıhtılaşma dediğiniz şey döllenme oluncamı ortaya çıkıyor ,gebelik oluşmuyor aşılama tutmuyorsa ,bu pıhtılaşmadan söz edilebilir mi ,Nasıl anlaşılıyor pıhtılaşma olduğu

İğneyi Doğumdan bir gün önce kestik. Coraspin 10 gün önce bıraktım. Uzman doktorlar en fazla 32. Haftaya kadar coraspin veriyor. Dediğim gibi benim doktorum profesördü . Gebelikte perinatoloji bölümünede yönlendirdi beni. Riskli gebeliklerle ilgilenen bir bölüm sadece. Doğumum CUMA günü oldu dışarıda dize kadar kar vardı. Pazar günü taburcu olmadan ziyaretime geldi. Ben hastasına bu kadar önem verem doktor hayatımda tanımadım. Hemde cerrahpaşanın kadın Doğum bölümünün başkanı kendisi. Bir o kadar yoğun ama çok ilgili ve mütevaziydi.
Mrhb normal doğum mu sezaryen mi oldunuz ?
Bende Clexane kullanıyorum

Geçmiş olsun bende 2 bebeğimi kaybettim sebebi pıhtılaşma çıktı. İlk gebeliğim sorunsuz geçmişti , 2. Ve 3. GEbelikler sonlandı. 4. Gebelikten önce Gerekli tahlilleri yaptırdıktan sonra coraspin ve folbiol başladım. Gebe kalınca clexane iğne ile coraspine devam ettim. Clexane Doğuma kadar vurdum coraspin Doğumdan 10 güm önce kestik. Doktorum Cerrahpaşa’nın en iyi doktorlardan bir hocaydı. Çok ilgilendi her süreçte. İstnbuldaysan gözün kapalı gidebilsin muayene için. Ben Mardin’den gittim her ay muayene oldum kendisine . İlk çocuğumu da Nisa hastanesinde takip ve doğumu yapmıştım bebeklerimi kaybedince nisa hastnesindeki doktorum bu hocaya yönlendirdi hatta. Doğum yaptım 11 ay öncede.
Ben doktorun ismini merak ettim konu eski ama. Bende 2 dusuk yaptım genetik test yaptırdım haziran temmuzda filan cikicakmis sonuclar ben çok beklemek istemiyorm. Şimdi başka doktora gittim coraspin başladı bide folik asit hamile kalınca da iğne başlarız kilona göre dedi. Ben ne yapıcami bilemedim ezbere böyle bişey olması doğrumu ki.

Canim merhaba bende 4 düşük yaşadım kan pihtilasmaisndan ve rahmimde perde vardı ameliyat oldum sorum şu kardeşiniz hamilelik boyunca sürekli yatiyormuydu yani ayağa kalmaması gerekiyor diyorlar sizinki nasıl gecti

Canim merhaba bende 4 düşük yaşadım kan pihtilasmaisndan ve rahmimde perde vardı ameliyat oldum sorum şu kardeşiniz hamilelik boyunca sürekli yatiyormuydu yani ayağa kalmaması gerekiyor diyorlar sizinki nasıl gecti

Merhaba canım ben üç yıllık evliyim ve üç kere bebeğimin kalbi karnimda durdu üç kere kürtaj oldum üçüde öldü.dun.gittim doktora geçen seneden beri verdiği testlere uğraşıyordum dün bitirdim ve gittim kan pıhtılaşmasi vardı üç senedir hiçbir doktor bulamamısti benim sorunumu bana ilaçlar verdi hamile kalmadan başla dedi Kanın durulsun dedi bakalım iki ay filan kullanmayi düşünüyorum biraz kullandıktan sonra hamile kalirim

Merhaba canım ben üç yıllık evliyim ve üç kere bebeğimin kalbi karnimda durdu üç kere kürtaj oldum üçüde öldü.dun.gittim doktora geçen seneden beri verdiği testlere uğraşıyordum dün bitirdim ve gittim kan pıhtılaşmasi vardı üç senedir hiçbir doktor bulamamısti benim sorunumu bana ilaçlar verdi hamile kalmadan başla dedi Kanın durulsun dedi bakalım iki ay filan kullanmayi düşünüyorum biraz kullandıktan sonra hamile kalirim inşallah birdaha yaşamam

Merhaba canım ben üç yıllık evliyim ve üç kere bebeğimin kalbi karnimda durdu üç kere kürtaj oldum üçüde öldü.dun.gittim doktora geçen seneden beri verdiği testlere uğraşıyordum dün bitirdim ve gittim kan pıhtılaşmasi vardı üç senedir hiçbir doktor bulamamısti benim sorunumu bana ilaçlar verdi hamile kalmadan başla dedi Kanın durulsun dedi bakalım iki ay filan kullanmayi düşünüyorum biraz kullandıktan sonra hamile kalirim
Pıhtılaşma varsa o yüzden kalbi durmuş olabılır

Back
X