Kan pıhtılaşması

sahidens

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2023
2
0
1
32
Arkadaşlar bilgisi olan var mi.

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-24-23-52-03-59.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 57
Bnm sonucumda mthfr c677t heterozigottu ve pai-1 heterozigottu hamile kalınca clxane ve ecopirin önerildi bazı hekimler hiç gerek yok dedi ama iki hocaya danıştım özellikle perinotologa onun önerisiyle kullanmaya devam ediyorum sizde öncelikle bı tıbbi genetik uzmni ve bilginisine güvendginiz kadın doğum uzmanına danışabilirsiniz. hamile misiniz şuan

18 Mayıs'ta 9 haftalıkken ilk düşüğümü yaptım, genetik araştırılmasıyla kan pıhtılaşması dediler çok bir açıklama yapılmadı bende iyi bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Ama artık çok korkuyorum hamilelikten bununla ilgili kötü şeyler görünce.

Canım iyi bi doktora git kesinlikle ben iki buçuk ay önce 33 haftalık hamileydim bebeğimi kaybettim pıhtı atmış dendi.. ben de araştırıyorum şuan Ecopirin kullanıyorum hamile kalınca iğne de kullanıcam..

Taşıyıcısin yatkınlık var canım pıhtılaşma yatkınlığı bende iki gebeliğim de de kalp durması oldu ikincisi iki ay önce kaybettim bende araştırma yaptırdım faktör v bide mthfr heterizgot cikmis doktor taşıyıcısin yatkınlık var bidaki hamilelikte öğrenir öğrenmez gel iğne başlatılacak dedi

Bnmde iki dusugum olmuştu bir anda kalp durması olmuştu tesadufu öğrendim ne yazikki bu üçüncü gebeligim keseyi görür görmez başlandı tedavi.

Merhaba canım benimde bu şekilde çıktı 3 tane düşük yaptım ama bende ayriyeten rahim kalp şeklindeymiş.
Şuanda 6 haftalık Hamileyim keseyi görmeden takipli doktorum ecopirin 100mg ve oskopar 4000lik kan sulandırıcı iğneye başlattı sendede pıhtılaşmaya yatkınlık var büyük bir ihtimalle iğne kullanmam gerekebilir hamileliğinde

Bencede aynı durum var ama doktorum kanamalı kayiplarim olduğu için vermemişti faydasını görüyor musunuz?

Bencede aynı durum var ama doktorum kanamalı kayiplarim olduğu için vermemişti faydasını görüyor musunuz?
Kişiden kişiye tedavi değişiyor demekki kesinlikle perinotolog ile devam edin bn ilaca devam ediyorum ikiz gebeyim çok şükür şuana kdr sıkıntım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…