Kan pıhtılaşmasi

Butterfly193

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
2.766
1.076
63
Kızlar dün değerim 9 çıktı bugün düştü 2 ye kimyasal gebelik oldu galiba daha önce de bir dış gebelik bir kimyasal gebeligim oldu annemde de pıhtılaşma var acaba pıhtılaşma testi vermeli miyim nereden verebilirim ne kadar ücret verdiniz hangi bölümden verdiniz

Öncelikle geçmiş olsun. Kesinlikle vermelisiniz. Ozellerde 5 7 bin arası sanirim fakat sehrinizde hematoloji bölümü varsa oraya başvurabilirsiniz. Genelde dahiliye bölümünden sevk ile test yapılıyor ama kapıya gidip doktora rica ederseniz belki yardımcı olur. Ben öyle yapmıştım. Bi çok doktor gerek görmedi ama 4 genden 3 ünde pıhtılaşma cikti. Annede varsa yüksek ihtimal sizde de olabilir. Doktora anlayın yardımcı olacaktır inşallah

Ya internette tıbbi genetik bölümünden verilebilir diyodu oraya randevu aldım yaşadığım şehirde sadece doğum hastanesinde vardı ücretsiz verebilir miyim bı de sizin sonuçlarıniz ne zaman çıktı

Sizin demi düştükleriniz oluyor
Benim kimyasallarim olmustu. Sebepsiz infertilite vardi. Sorun yoktu eşimde bende. Tuo bebek tedavisine başladık. O sıra bi arkadasim pihtilasmadan bahsetti.bende acabada kaldım bi çok doktor gerek yok düşük yapmadın dedi. Ama hematoloji doktoruna durumu anlattım sagolsun geri cevirmedi o gün kan verdim. Sonra test sonucu çıkma zamanlarında gebeliği öğrendik ve hemen iğneleri başladık. Ailede akrabalarda felç damar tıkanıklığı beyinde pıhtı atma gibi geçmiş vardi. Simdi ignelerle doğuma kadar gidicez allahin izniyle.

Şuan hamile mısın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur

Şuan hamile mısın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur
Allah razı olsun amin. Evet tüp bebek ile gebe kaldım elhamdülillah.
Pıhtılaşma önemli. Çoğunlukla gebe kalamamak bununla alakalı oluyor. Testi verin sonuc çıktıktan sonra ilgili hekimler gebelik planlamaya başladığın zaman gerekli ilaçları verir. Tabi Pıhtılaşma çıkarsa. İlla gebe kalıp ilaca o şekilde baslamiyosun. İster doğal ister tedavili bi gebelik planlaması başladığı zaman ilaç kullaniyosun. Haliyle eğer sorun buysa da gebelik elde ediliyor

Allah razı olsun teşekkür ederim cevap verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…