Kan pıhtılaşması

meltert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
330
0
26
Çanakkale
Arkadaşlar ben 13 haftalıkken düşük yaptım 5 ay sonra yine hamile kaldım fakat bu kez de boş gebelik olduğu için kürtaj oldum. yapılan testlerde kan pıhtılaşması çıktı. şimdi 7 ay geçti ve ben tekrar hamile kalmak istiyorum sizce erken mi? hamile kalmadan önce nelere dikkat etmem gerekir yada yapmam gereken birşey olur mu? benim gibi olup da daha sonra sağlıklı bir evlat sahibi olan var mı? :(

kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların yazdığı topik sana faydalı olacaktır canım orayı takip etmeni tavsiye ediyorum.. 7 ay uzun bi zaman bana kalırsa yeterli,zaten korunma 3 ay......genelde dr. lar hamile kalmadan önce aspirin ve folik asite başlatır hamile olduğunu öğrenir öğrenmez hamilelik boyunca sürecek kan sulandırıcı iğne vurulman gerekir bunun dozunu da doktorun belirler....bende bebeğimi kaybettim aralıkda kalp atışı yoktu sebebi araştırılmadı ilk olduğu için ama kan pıhtılaşması çok kişi de var ben de tedirginim,,bir yolunu bulup yaptırmalıyım bu testi........Rabbim bir daha yaşatmasın hiç birimize bu acıyı,sağlıkla kavuşalım bebeklerimize............

Son düzenleme:
kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların yazdığı topik sana faydalı olacaktır canım orayı takip etmeni tavsiye ediyorum.. 7 ay uzun bi zaman bana kalırsa yeterli,zaten korunma 3 ay......genelde dr. lar hamile kalmadan önce aspirin ve folik asite başlatır hamile olduğunu öğrenir öğrenmez hamilelik boyunca sürecek kan sulandırıcı iğne vurulman gerekir bunun dozunu da doktorun belirler....bende bebeğimi kaybettim aralıkda kalp atışı yoktu sebebi araştırılmadı ilk olduğu için ama kan pıhtılaşması çok kişi de var ben de tedirginim,,bir yolunu bulup yaptırmalıyım bu testi........Rabbim bir daha yaşatmasın hiç birimize bu acıyı,sağlıkla kavuşalım bebeklerimize............

AMİNN saol cnm ya :( hepimize sağlıkla hayırlısıyla evlat versin allah insallah... dediğin "topik" neresi tatlım link atar mısın?

Tatlım sen hamile kalmadan önce doktoruna bi danış kan pıhtılaşması için belki bi hap kontrol süreci verebilir

Back
X