Femara ve umutsuzluk

Evet o kadar doktora gittim hiç biri araştırmadı en son gittiğim doktor sağolsun çok ilgilendi. O çıkardı ortaya pıhtılaşma olduğunu. İlk gebeliğimde de kanama olmuştu hastanede yatmıştım ama düşmedi ikinci gebeliğimde de çok kanamam oldu ama o ilki kadar şanslı değildi malesef
inşallah bu sefer sağlıklıca ilk çocuğunuz gibi bir çocuğunuz daha olur kucağınıza almak nasip olur. Peki gebe kalınca kan sulandırıcı iğneye ne zaman başlamanız gerekiyormuş. Benim 3 gende pıhtılaşma var heterozigot doktorlar kese görününce başlıcaz diyor ama ben endişeleniyorum geç kalırsam diye

inşallah bu sefer sağlıklıca ilk çocuğunuz gibi bir çocuğunuz daha olur kucağınıza almak nasip olur. Peki gebe kalınca kan sulandırıcı iğneye ne zaman başlamanız gerekiyormuş. Benim 3 gende pıhtılaşma var heterozigot doktorlar kese görününce başlıcaz diyor ama ben endişeleniyorum geç kalırsam diye
Bana doktor gebe kalır kalmaz gel demişti ama ne zaman başlayacak onu bilemiyorum canım ben şimdilik bebe aspirini kullanıyorum kan sulandırmak için 3 ay oldu başlayalı

Back
X