kan pihtilasmasi

mira82

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
111
48
13
37
Mrb kizlar bi dusuk bide kurtajim var ilk gebeligim dusukle ikincide kalp durmasi nedeniyle sonlandi genetik test yaptik ve kan pihtilasmasi cikti bende suan gebelik dusunmuyorum psikolojim alt ust oldu ama bu kan pihtilasmasinin tedavisi yapilmali mi yinede korkuyorum baska hastaliklara neden olur mu bu pihtilasma

Geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın.Benimde 3 kez kalp durması sonucu kürtaj oldum.Çok zor bir süreç geçirdim psikolojik olarak.Üniversiteye kan tahlili mi verdim fakat üç buçuk ay sonra sonuçlar çıkar dediler şuan hamile olduğumu öğrendim doktorum pıhtılaşma iğnesine başladı öncekilerde kullanmamıştım .Kan pıhtılaşmasında kansulandırıcı coraspin kullanılıyor ileri derecelerdede iğne.Ama bu kan pıhtılaşmasının normal hayatımda bana bir zararı yok yani bir sorun yaşamıyorum.hamilelikte bebeğin düşmesine sebep oluyor

canım üzülme ve de tedirgin olma,nice anne adayı pıhtılaşma sorunu yaşıyor ki bunlardan biri de Ben'im.hamilelik boyunca ,kan sulandırıcı kullandım,clexane diye bir iğne,ve kızım sağlıkla geldi dünyaya şuan 7 yaşında.ben de bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim yeniden ve yine claxene kullanacağım.ALLAH hayırlısını versin,pıhtılaşma bildiğim kadarıyla annede olan bir sorun,bebekte hastalığa yol açmıyor,annede de sorun olmuyor sadece bebeğe giden kanın sağlıklı koşullarda olabilmesi için gebelik boyunca kullanılmak zorunda olunan kan sulandırıcı veriliyor,kullanılmadığı takdirde bebeğin gelişimi gerileyip anne karnında kalbinin durmasına ve düşüklere sebep oluyor.genetik testlerde çıkan raporun her gebeliğinde sana lazım olacak,iyi muhafaza et,eğer genlerden gelen bir durumsa her hamilelikte kullanıyorsun ilaçları,sadece taşıyıcıysan doktor iğne vermeyebiliyor,yeğenim ilk gebeliğinde iğne kullandı,ikincisinde taşıyıcı olduğu için iğneye gerek duyulmadı.için rahat olsun.dediğim gibi sadece gebelik boyunca kan sulandırıcı kullanman lazım o kadar,korkulacak bir şey yok.rapora gözün gibi bak ve sakla,yeniden anne olmaya karar verirsen gideceğin doktora gösterirsin,ilaçlar için rapor çıkarırlar.RABBİM sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah sana da

Son düzenleme:
canım ya bı sonuçlarını yazsana bana bır doktor pıhtılaşma var dedı bırı yok dedı kafam karıştı ıyıce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…