Kan pıhtılaşmasından bebek kaybı yaşayanlar sağlıklı gebek için ne yaptınız yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi gulbu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güzel arkadaşım her zaman boş teneke tıngırdar, çok ses çıkarır. Tarih boyunca da aslında hep gerçek ilim sahiplerinin uğramadığı badire kalmamıştır. İnan hiç cevap vermeye değmez. Çünkü sıçrar üstünüze....
Gerçekten bilgi sahibi olmak isteyenler için güzel bir katkı sağladınız. Önemli olan bu. Bunun gibilerse dedikleri gibi hem okumazlar hem ne yazarsanız yazın önemsemezler.
Buraya gelip araştırma yapanlar da artık kendilerine göre ya nasiplenirler ya cehaleti çoğaltırlar...
Bence her zaman bir kişi bile olsa katkı sağlanan kişilere odaklanılmalı 😊
Anlayana sivrisinek saz
Anlamayana davul zurna az...
Boşda sensin teneke de sensin.
Doktorun tedavi ettigi bir insana akıl tutulması cevaplar.
Sen sıçramayı çok iyi bilirsin leş kokun her yanı sardı.

Sen benim için bu demeyecek kadar seviye yoksunusun.
Sizden daha büyük bir cahil göremiyorum.
Gece gece keyiflendim sizin seviyenize ve yazdıklarına gore cevap yazmak benim icin bir zevk.
Zira hakareti ve aşşalamayı ilk başlatmam ki seviyeyi görebileyim.

Güzel arkadaşım her zaman boş teneke tıngırdar, çok ses çıkarır. Tarih boyunca da aslında hep gerçek ilim sahiplerinin uğramadığı badire kalmamıştır. İnan hiç cevap vermeye değmez. Çünkü sıçrar üstünüze....
Gerçekten bilgi sahibi olmak isteyenler için güzel bir katkı sağladınız. Önemli olan bu. Bunun gibilerse dedikleri gibi hem okumazlar hem ne yazarsanız yazın önemsemezler.
Buraya gelip araştırma yapanlar da artık kendilerine göre ya nasiplenirler ya cehaleti çoğaltırlar...
Bence her zaman bir kişi bile olsa katkı sağlanan kişilere odaklanılmalı 😊
Anlayana sivrisinek saz
Anlamayana davul zurna az...
@chocolateprincess verdiği cevapları gördüyseniz dediklerimi örneklendirmiş görürsünüz. Gülünüz geçiniz...

@chocolateprincess verdiği cevapları gördüyseniz dediklerimi örneklendirmiş görürsünüz. Gülünüz geçiniz...
Tabiiii sizin yazdıklarınıza aynı şekilde cevaplar sizi örneklendiriyor.
Sadece sizler gibi serpiştirmeden direk yazdım.

Örneklendirse örneklendirse sizi örneklendirir.
Asil ben size gülüyorum.

Sizin seviyenize göre cevaplar verdim ve vereceğim.

Benim için bir zevk….
😂😂😂

arkadaşlar hepinizin yorumunu okudum ve benim de bir sorum olacak benim protrombin 2, mthfr 677 ve paı genlerim heterozigot kan sulandıcı konusunda benim de kafam çok karışık 55 kg civarıyım ve 0,4 mü 0,6 mı kullanmalıyım konusunda kafam çok karışık her doktor ayrı bi şey söylüyor tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Merhabalar benim bi tane gebelik kaybım var kalp atışı durdu pıhtılaşma yaptırdım faktör v heterizgot çıktı paı4G4G çıktı doktorların kimisi iğne yapıcaz hamile kalınca diyor kimisi ben gerek duymam diyor bu konu da napmalıyım bilgisi olan destek olabilir mi tekrardan hamile kalmaya çalışıyorum şuan

Canım benim mthfr a1298c homozigot faktör xııı heterozigot sadece coraspin hap kullanıyordum 2 defa bebeğimin kalp durması nedeniyle kaybettim iğnede kullanmalımıyım
Geçmiş olsun coraspine rağmen mi kalp durdu yoksa düşükten sonra mı karar verdi doktor

Back
X