kan pıhtısı testi yaptırmak istiyorum daa...?

ElifZehra_

İlahi Adalette Zaman Aşımı Yoktur..
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
277
22
118
arkadaslar üst üste düşük yaptım cok erken dönemde düşüyorlar ve sebebini merak ediyorum burda edindiğim bilgilerden kan pıhtısı olabılecegı yazıyor bende bunun peşinde koşmak istiyorum ne yapmam gerekir özel yerlerde fiyatları ne kadardır? ve nereler yapıyor ? başka gen testide yapılıormus sanırım burda ne gördüysem akşam eşime bir bir anlatıyorum umarım yardımcı olursunuz ​:44:

(ve ayrıca Bursada yaşıyorum bursadan yardımcı olucak olan varsa ayrıca cok daha iyi olucaktır Uludağ Üni. Tıp Fak. mi yapıyor sadece )

merhaba bu testleri bende yaptırdım ve bende kan pıhtılaşması çıktı.Testleri tıp fakülteleri veya eğitim araştırma hastaneleri yapıyor.Devlete bağlı olan hastanelerde ücretsiz ama özel araştırma hastanelerinde ücretli.Genetik test için eşindende kan alıyorlar diğerleri için senden kan alınıyor en erken 15 günde çıkıyor.Bazı hastaneler laboratuvarla anlaşmalı olarak ücretli yaptırıyor.Mesela benim gittiğim özl hastane genetikona gönderiyordu ama ben tıp fakültesine ücretsiz yaptırdım

merhaba bu testleri bende yaptırdım ve bende kan pıhtılaşması çıktı.Testleri tıp fakülteleri veya eğitim araştırma hastaneleri yapıyor.Devlete bağlı olan hastanelerde ücretsiz ama özel araştırma hastanelerinde ücretli.Genetik test için eşindende kan alıyorlar diğerleri için senden kan alınıyor en erken 15 günde çıkıyor.Bazı hastaneler laboratuvarla anlaşmalı olarak ücretli yaptırıyor.Mesela benim gittiğim özl hastane genetikona gönderiyordu ama ben tıp fakültesine ücretsiz yaptırdım

merhaba canım bende bugun tıp fak. gittim doktora 3 düşük yaptıgımı falan filan hepsini anlattım beni labratuvara gönderdi eşim içinde ürolojiden tekrarlayan gebelik kaybı adı altında kan alınıcak onada randevu alıcam birazdan Dr kağıt yazdı eşim için.. her neyse benden bir cok test yapılıcak indim labratuvara kan verdim merak ettiğim bir sey var acaba bu gen testinde EĞER BENDE PIHTILAŞMA PROBLEMİ VARSA oda cıkar mı gen testinde yoksa o ayrmı yapılıyor ?

bizden hiçbir ücret istemediler üniversite hastahnesi bemıyorum acaba isterler mi

pıhtılaşma genetik testde çıkmaz o ayrı.Genetik teste kromozom yapısına bakılıyor bebegin sakat olup olmama ihtimaline.Pıhtılaşma ise tamamen bi kan hastalığı yani hamileyken hamilelik hormonunun tetiklediği kanda pıhtı oluşturma kan pıhtılaşıncada bebeğe giden kordondan bebek beslenemiyor ve kalbi duruyor.Bende pıhtılaşma var aspirin ve clexan iğne kullanmam gerek.Ama ben öğrenmeden önce bebeğim 6 ay yaşadı 6 aylıkken kalbi durdu sonra araştırma yapıldı.yani bazen bebeği yaşatan mucizelerde oluyormuş.Ama sen mutlaka kan pıhtılaşması testide yaptır tam hatırlamıyorum ama onun adı trombofili oluyor galiba

pıhtılaşma genetik testde çıkmaz o ayrı.Genetik teste kromozom yapısına bakılıyor bebegin sakat olup olmama ihtimaline.Pıhtılaşma ise tamamen bi kan hastalığı yani hamileyken hamilelik hormonunun tetiklediği kanda pıhtı oluşturma kan pıhtılaşıncada bebeğe giden kordondan bebek beslenemiyor ve kalbi duruyor.Bende pıhtılaşma var aspirin ve clexan iğne kullanmam gerek.Ama ben öğrenmeden önce bebeğim 6 ay yaşadı 6 aylıkken kalbi durdu sonra araştırma yapıldı.yani bazen bebeği yaşatan mucizelerde oluyormuş.Ama sen mutlaka kan pıhtılaşması testide yaptır tam hatırlamıyorum ama onun adı trombofili oluyor galiba

tamam canm saolasın benim su gen testi cıksın onuda talep edeyım o zman Dr.dan

Back
X