kan pıhtısı

tazegelin22

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
284
51
34
mrb kkda jınekolojı kadın hastalıkları formunda dolasınca bı konu acılmıs ' ilgiinc bı vajınal akıntı yardım edın 'dıye inceledim bayan resım koymus netten bende suan adetım 2 gundur aynısı bende oluyo bı bayanda yazmıs dusuk falan yapmayasın dıye bende tedırgın oldum dusuk yapanlar bı bakıp yardımcı olabılrmı

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb kkda jınekolojı kadın hastalıkları formunda dolasınca bı konu acılmıs ' ilgiinc bı vajınal akıntı yardım edın 'dıye inceledim bayan resım koymus netten bende suan adetım 2 gundur aynısı bende oluyo bı bayanda yazmıs dusuk falan yapmayasın dıye bende tedırgın oldum dusuk yapanlar bı bakıp yardımcı olabılrmı Eki Görüntüle 1567382
Yahu başlıkta uyarsaydınız bari fotoğraf var diye, bu nedir böyle pat diye karşıma çıktı gece gece. Kan tutan var, iğrenen var. Konuya gelince normal birşey bu, her adet olan kadın yaşar.

Benimki daha buyuk ve kan pıhtısı ile et parçası karışımı gibi birşeydi ama adette normal olabilir sen yine de jinekoloğa git istersen

Ayy çok ilginç.. Ben de duşuk yaptım amabenimki kese duştukten sonra boyleydi kanama.. Kesede şeffaf ve bi avuç buyukluğundeydi

X