Kan şekeri ve Tansiyon

glshendgn88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
292
182
103
37
4 aylık hamileyim kan şekerim çok düşüyor küçük tansiyonum 5 in üstüne çıkmıyor. Bu ayda bunların olması normal midir böyle olanlar var mı? Bu durumda acillik mi oluyorum kendi kendime tedavi etmeye calısıyorum ama bi türlü kendime gelemedim bugün

Mrb, benim de cok düşerdi tansiyonum. Doktorum maden suyunu önermişti ve gerçekten çok işe yarıyordu.

Cnm genelde 20.haftadan sonra tansiyon yükselir öncesinde düşer ama sen yine de doktoruna danis

Mrb, benim de cok düşerdi tansiyonum. Doktorum maden suyunu önermişti ve gerçekten çok işe yarıyordu.
Maden suyuda içerim arada ama bugun kan şekerim de cok düstü tansiyon 3.5 a kadar düştü çok kötü oldum ve halada öyle zormuş bu hamilelik

Benimde tansiyonum düşüktür normalde ama hamilelikte daha cok düşüyor. Bi kac kez dengemi kaybedip düştüğüm oldu. Bu yüzden son bir ay icinde 4 kez serum yedim. En son doktor kontrolümün oldugu gün tansiyonum düştü ve doktorum acile gonderip serum taktirmami istedi sonrasinda baya rahatladım. Doktorunuza muhakkak soyleyin bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…