Kızlar sezeryan doğum yaptım 4 buçuk ay ince 3 ay snra saclarim aşırı dökülmeye başladı kan verdim sağlık ocağında ama neden bu kdr çok dökülüyor anlamıyorum saçlarımı açamıyorum dökülüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kansızlık var ama daha önemlisi kardiyolojiye gitmelisiniz en yakın zaman da. Değerler yüksekKızlar sezeryan doğum yaptım 4 buçuk ay ince 3 ay snra saclarim aşırı dökülmeye başladı kan verdim sağlık ocağında ama neden bu kdr çok dökülüyor anlamıyorum saçlarımı açamıyorum dökülüyor
Hangi değerlerim kötü mesela bazen doktorlar onemsemiyorlar kırmızı da olsaKansızlık var ama daha önemlisi kardiyolojiye gitmelisiniz en yakın zaman da. Değerler yüksek
150 boy kilo 55Kilo var mı
Kolesterol kan yağlanma vs çok yüksek150 boy kilo 55
Sağ olun sağlık ocağında doktor hanım tatilden snra gidebilirsem inşallah ilaç fln verirKolesterol kan yağlanma vs çok yüksek
Bu bölüme sağlık ocağı bakmaz tansiyon hastalarına kadar yolu var dahiliye sonra kardiyolojiye görünmeniz gerekiyor çok geçmiş olsunSağ olun sağlık ocağında doktor hanım tatilden snra gidebilirsem inşallah ilaç fln verir
kolestrol mesela yüksek magnezyum düşük dahiliyeye gidin d vıtamını vs hepsine baksınHangi değerlerim kötü mesela bazen doktorlar onemsemiyorlar kırmızı da olsa
LDL kaç? Göremedim. Trigliserid bayağı yüksek. Kandaki yağ oranı. Bildiğim kadarıyla bunlarda en önemli olanı kalp için söylüyorum Trigliserid ve LDL.Kızlar sezeryan doğum yaptım 4 buçuk ay ince 3 ay snra saclarim aşırı dökülmeye başladı kan verdim sağlık ocağında ama neden bu kdr çok dökülüyor anlamıyorum saçlarımı açamıyorum dökülüyor