Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan sonucundan anlayan varsa yazabilir mi acillmerak içindeyim kaç haftalık hamile oluyorum
7 nisanSon adet tarihine göre hesap yapılıyo canım. sat tarihini yazarsan söyleyebilirim.
sonuçta yazan değerlerden anlaşılmıyor mu 316,49 yazan7 nisan
7 nisan
sonuçları aldığım lavaratuvara sordum telefonda 1-2 haftalık dedi ama emin olamadım fotografa göre cevap yazdınız değil miadetin başladığı tarih 7 nisan ise 3+6 haftalık oluyorsun yarın 4. haftan.
kan sonucundan anlayan varsa yazabilir mi acillmerak içindeyim kaç haftalık hamile oluyorum
bende adetim geçmeden öğrendim 2 defa idrar testi yaptım pozitif çıktı emin olmak için adetim 2 gün geçince kan testi yaptırdım son adetim 7 nisandıben adet geçmeden öğrendim kan değerim 33tü :) ne yani 2-3 günlükmüydüm son adete göre hesaplanıyor. birde değer döllenme zamanıyla alakalı. zaten ultrason ölçümlerinde çıkıyor. siz adet tarihinize göre takip edeceksiniz.
bende adetim geçmeden öğrendim 2 defa idrar testi yaptım pozitif çıktı emin olmak için adetim 2 gün geçince kan testi yaptırdım son adetim 7 nisandı
ama fotoda ki kan değerime göre 1-2 haftalık hamile görünüyorum öyle dediler anlayamadım neyse bakalıminternette otomatik hesaplayıcı var 4 hafta görünüyor 7 nisana göre
çok teşekkür ederim aminn1-2 haftalık görünmüyorsun canım referans değerleri aşırı değişken herkeste.. Bi genelleme o... Yaklaşık 4 haftalık gebesin... Ordaki değerleer baz alınsaydı ben bat günümde hcg değerim 2779 du herhalde bi kaç aylık gebe olurdum : ) Tebrikler bu arada.. Sağlıkla gelsin inşallah..
çok teşekkür ederim aminn
o zaman ben üzerine görme diye bişey varya heralde hamileyken hasta olmuş olmam lazım 4 haftalık ise .çünkü son adet tarihim 7 nisan, yumurtlama günümde 17 nisan civarlarıydı
teşekkür ederim :)) öğreneceğiz zamanla şimdi heyecanlıyızSon adet tarihin 7 nisansa yaklaşık 4 haftalık gebesin canımmmmmm... Son adetini 7 nissanda olduysan üstüne görme olmuyor... Hayırlısı :)
teşekkür ederim :)) öğreneceğiz zamanla şimdi heyecanlıyız
28 günde bir oluyorum düzenli günü gününe oluyorum . 7 nisan son adet tarihim yumurtlama tarihimde ortalama 17 nisan ise nasıl 4 haftalık oluyor4 hafta 28 günlük demek . kaç günde 1 adet oluyosun. üstüne görme bu şekilde değil canım.
28 günde bir oluyorum düzenli günü gününe oluyorum . 7 nisan son adet tarihim yumurtlama tarihimde ortalama 17 nisan ise nasıl 4 haftalık oluyor
28 günde bir oluyorum düzenli günü gününe oluyorum . 7 nisan son adet tarihim yumurtlama tarihimde ortalama 17 nisan ise nasıl 4 haftalık oluyor