- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
- Konu Sahibi Koala_anne
 Olmadı bu ayda olmadı.......

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 4 gün gecikti ne kadar umutlanmıştım...Günün gwçmişmiydi canım
7 aydır deniyorum bu psikolojiden çok yoruldum bi süre ara vereceğim galiba tuttu mu tutmadı mıBende umut ediyorum ama gene olmadı gibi hissdyrum
Bugün acayip bi kanama ile güne başladım dr eğer iki hafta önce döllendiyse kanda da çıkmaz dedi cuma tekrar yapalım dedi kanama devam ediyor ama sanmam grbe olduğumu offf çok fena oldumPeki adet oldun mu yoksa hala olmadı mı
Bugün acayip bi kanama ile güne başladım dr eğer iki hafta önce döllendiyse kanda da çıkmaz dedi cuma tekrar yapalım dedi kanama devam ediyor ama sanmam grbe olduğumu offf çok fena oldum![]()
Bendede sorun yok ama her ay takvim hesabından sonra adet gününü beklemek çok zor geçiyor seni çok iyi anlıyorum inşAllah gebesindirOf canım bende yoruldum her ay umutla başla sonra tekrarhüsran acaba neden diyorum ya doktor yumurtalıllarmda da bişey yok dedi blmyrum![]()
Bendede sorun yok ama her ay takvim hesabından sonra adet gününü beklemek çok zor geçiyor seni çok iyi anlıyorum inşAllah gebesindir
Offf çok sinir bozucu ama inşAllah güzel haberler alırsın bendede öyle yumurtlama anından bu yana kasık bel ağrısı öldüm aha dedim bu sefer oldu bide geçikdi üstüne tamamdır bu iş ama sabah ağla ağla bi hal oldum ama sen umudunu kaybetme sakın4 gün var ama sanki adet olckmş gibiym
bende öyleyim benim de 5 gün var4 gün var ama sanki adet olckmş gibiym
Canım hiç umudum yok ya olmadı kesin gene offff tahmin edym ypk geneOfff çok sinir bozucu ama inşAllah güzel haberler alırsın bendede öyle yumurtlama anından bu yana kasık bel ağrısı öldüm aha dedim bu sefer oldu bide geçikdi üstüne tamamdır bu iş ama sabah ağla ağla bi hal oldum ama sen umudunu kaybetme sakın
Sen ne zamandır denysun canım cok yoruldum ya her ay ümitle başla sonra olumsuzu görüncebende öyleyim benim de 5 gün var
Bu ay yumurtlama zamanı bel ağrım birden grydu hiç böyle olmamıştım çok ümitlenmştmCanım hiç umudum yok ya olmadı kesin gene offff tahmin edym ypk gene
7 ay oldu canım benim prolaktinim yüksekmiş doktorlar daha geçen ay ilaç verdi boşuna beklemiş oldum bende üzülüyorumSen ne zamandır denysun canım cok yoruldum ya her ay ümitle başla sonra olumsuzu görünce(