kan sulandırıcı iğne kullanan var mı??

zeyno00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
183
39
68
merhaba arkadaşlar ben kan sulandırıcı claxane 0.4 kullanıyorum şuan 16 haftalık hamileyim şimdiye kadar hep göbekten yaptım.Bir yerde kol ve bacaktan yapılınca iğnenin daha geç emileceğini yazmıştı da göbeğimde artık yer kalmadığı için kola geçmek istiyorum ama bi yandan da sıkıntı olur diye korkuyorum bilgisi olan var mı acaba??

ben kullanıyorum canım bizde dün 16. haftaya başladık ben uzun zaman koldan yaptırdım sonra göbekten..göbek tedirgin edince yine kola geçtim hiç bi sıkıntı yaşamadım.. kol bacak veya göbek olur iç fark yok aralarında

çok teşekkür ederim canım bende 2 gündür koldan yapıyorum.Peki hep aynı saattte mi yapıyorsunn

çok teşekkür ederim canım bende 2 gündür koldan yapıyorum.Peki hep aynı saattte mi yapıyorsunn

ben hala cesaret edip kendim vuramadım hep iş çıkışı 17.30 gibi yaptırıyorum ama haftasonları saat şaşırabiliyor dr. sıkıntı olmaz bikaç saatin takılma sakın dedi

Son düzenleme:
ben hala cesaret edip kendim vuramadım hep iş çıkışı 17.30 gibi yaptırıyorum ama haftasonları saat şaşırabiliyor dr. sıkıntı olmaz bikaç saatin takılma sakın dedi

Çok teşekkür ederim cevap yazdığın için.ben tedaviyle hamile kaldığım için göbekten iğne yapmaya alışkınım ama bu hem çok sızlıyor hemde yeri belli olduğu için artık yapacak yerim kalmadı.Koldan yapmak daha rahatmış uzunca bi süre göbekten yapmıcam inşallah

ay canım sizde bendensiniz şuan 27 haftalık hamileyim kan pıhlaşması olanlar hep iğne kullanır ve bende ilk aydan beri 07 mg kullanıyorum önceleri bende tedirgin oluyodum göbekten bacaktan koldan yapıyorum.önceleri hiç yapamazdım .ama öğrendim bebewgim büyüdükçe kol ve bacakga başladım göbeği bıraktım yani 4 aylıkken falan 6 aylık olunca iğnemin dozajı düşüp 04 mg oldu şimdi yine kol ve bacaktan kendim yapıyorum inş nasp olurda kavuşuruz sağlıkla bebegimize

Bende kol ve bacaktan yapiyorum. Hatta bacagimin bi herkesin bildigi on yuzden, bir de basenlerime dogru olan kisimdan yapiyorum. Doktoruma sormustum , o bolgede yag oranim fazla ( basenliyim) , yapabilirmiyim diye. Doktor yapabilirsin dedi. Yaklasik 1,5 aydir basenden de yapiyorum.

ben 17 haftalık hamileyken fragmin iğnesine başladım. Göbekten yapmaya korktuğum için koldan yapıyorum. Herhangi bir sorun olmuyor.

Merhaba arkadaşlar, bu iğneyi bende kullanmak zorunda kalacağım, bu iğneleri doktor reçete ile yazıp mı veriyor biz mi kendimiz alıyoruz ve devlet bunun ücretlerini karşılıyor mu?

evettt bende kullanıyorum clexan 0,4 öğlen 12 de hiç şaşmaz saatlerimiz mutlaka kollarda buluşuruz :))
ne yapalım alıştık artık, morarmalar dışında herşey yolunda

Kızlar benimde crp değerim yüksek çıktı biraz eşim dahiliye uzmanı kadın dogumcum iğne kullanmam gerekiyor dediği halde eşim kullanma diyor sizin değerleriniz ne acaba

Doktorum artık ecopirin'i bırakmamı söyledi, şimdi sadece doğuma kadar clexan ile devam edicem. Sizde durumlar nedir

arkadaşlar bende clexane 0,4 başladım şuan için doktorum koldan başlattı ama nasıl oluyor gebelik sonuna kadar illaki moraracak ve acıma yapacak diyorlar biraz tedirginim. çok şiddetli bir acıma mı oluyor ve gebelikten sonra bu morarıklar geçiyor mu?

Canım hiç bunları Düşünme çünkü abartılmadı kadar yok. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.
Şiddetli bir acıma yok vurulduğun kadar işte.. Maratonlar vurduktan birkaç gün sonra geçiyor zaten gebelikten sonrada hiçbir iz kalmıyor tabiki.
Eğer iğneyi doğru vurursan be iğne ucundan damla kalmadan vurursan direk deri altına girerse yani morarma da olmuyor zamanla çözersin formülünü bir gün iğneni olmadan doktoruna git ondan göstermesini iste mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…