Kan sulandirici igne kullananlar lutfen bakin

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
kizlar bir sikintim var

Mtfhr 677 heterozigot cikti trombofili panelimde.

İkinci gebeligimde doktorum hemen igneye baslatti, cok sukur 15 haftaya geldik ancak problem su ki, rapor cikarilamadi bize doktorum rapor icin yeterli degil diyor. Her kutuyu ayrica recete ediyorlar.

Rapor olmadigi icin sigorta recetenin sadece 2 kutusunu karsiliyor, ve 20 gunde bir recete yazdirmak icin doktora gidiyoruz.

İgneleri zaten para ile aliyoruz bir de her ay fazladan bir muayene parasi oduyoruz ve bize fazlaca maliyetli oluyor. Yaklasik her ay 200 liraya yakin bir fazlaca veriyoruz bu durumda... 9 ay bu sekilde nasil gecer bilmiyorum...

Benim durumumda olup rapor cikartan varmi? İstanbulda bu konuda bana yardimci olabilecek onerebileceginiz bir doktor varmi? Cidden yardim edin cok tedirginim...

Nasıl raporlu vermiyolar ya ben özel bi hastanede kendi doktoruma gittim kese belli olduğu gibi hemen rapor çıkardı aylık alıyorum iğnelerimin hemde doktora gitmeden aile hekimine yazdırıyorum öbür türlü çok pahalıya gelir.keske yardımcı olabilsem malesef istanbulda değilim.

Nasıl raporlu vermiyolar ya ben özel bi hastanede kendi doktoruma gittim kese belli olduğu gibi hemen rapor çıkardı aylık alıyorum iğnelerimin hemde doktora gitmeden aile hekimine yazdırıyorum öbür türlü çok pahalıya gelir.keske yardımcı olabilsem malesef istanbulda değilim.

Doktorumun cevabi: mtfhr heretozigot rapor icin yeterli degil...

Sizin pihtilasma dereceniz neydi

Benim derece bile değil ki canım ben hiç öle tahliller yaptrmadım bende lans eseri bi tahlil yspılmıştı rahatsızdım pıhtışama var düşük yaptınmı dediler hiç yok dedim bide çocuğumda olmuştu yani şimdi 2.için kullanıcaksın dediler şimdi kullanıyorum cleaxane 0.6 bide coraspin bende fosfolipit antikorları aptt mi ne diyolar galiba o pozitif çıktı hiç o tahlilere bakılmadı yani.onlara göre daha hafif demişlerdi ona rağmn 0.6lık kullanıyorum pıhtılaşmanın bi sürü çesidi var bendeki çeşidi bile düşüge yada Allah korusun kalp atısının durmasına neden oluyomuş.

Canim benim de var homozigot benim ki ben rapor la aliyorum ve bir yazdirmama 9 tane yazdirabiliyorum.. sen 9 ay mi kullanacaksin..

Benim derece bile değil ki canım ben hiç öle tahliller yaptrmadım bende lans eseri bi tahlil yspılmıştı rahatsızdım pıhtışama var düşük yaptınmı dediler hiç yok dedim bide çocuğumda olmuştu yani şimdi 2.için kullanıcaksın dediler şimdi kullanıyorum cleaxane 0.6 bide coraspin bende fosfolipit antikorları aptt mi ne diyolar galiba o pozitif çıktı hiç o tahlilere bakılmadı yani.onlara göre daha hafif demişlerdi ona rağmn 0.6lık kullanıyorum pıhtılaşmanın bi sürü çesidi var bendeki çeşidi bile düşüge yada Allah korusun kalp atısının durmasına neden oluyomuş.

Rapor cikartildi mi size? İlk bebegimin kalbi durdugu icin yapildi testler zaten bu ikinci gebeligim surekli igne kullaniyoruz o yuzden. Ama rapor olmadigi icin 10 gunde bir hastaneye gitmem yazdirmam gerekiyor

Canim benim de var homozigot benim ki ben rapor la aliyorum ve bir yazdirmama 9 tane yazdirabiliyorum.. sen 9 ay mi kullanacaksin..
evet canim doktorum doguma kadar kullanicaz dedi.

Ben de özel hastanede rapor çıkarttım. Doktoruma genetik incelemeyi göstereyim dedim gerek yok dedi. 5 kimyasal gebeliğim vardı. Bi seferde sağlık ocağında 20 kutu yazdırıyorum o da 40 iğne ediyor. 80-90 civarı ödüyoruz. Başka doktora mı gidip konuşsan acaba.

Evet canım rapor yapıldı bana ama bence sen baska bi kadın doğumada sor belki o rapor yapar.bende gecen sene bi boş gebelik gecirdim ondada baska bi kadın doğuma gitmiştim oda bana yapmamıştı rapor ondada 10 gunde bi sağlık ocagına gidip yazdırıyodum illa kadın doğuma gitmene gerek yokki ama rapor olmadı için genede biraz pahalıya geliyodu illa özele gidip muayene ücreti verme diye aile hekimene yazdırabilirsin

Şimdi mesela aylık yazdırıyorum 30 adet sadece 8 tl ödüyorum rapor var diye mutlaka baska bi kadın doğuma git rica et mutlaka canım olmaz böyle emin ol cıkarcaklar hadi çıkarmadı diyelim illa muayene ücreti verme sağlık ocağıda yazıyo cünkü.

Back
X