Kan sulandirici igne kullananlar

Etucjkbxseth

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
11
2
1
27
merhaba . Kan sulandırıcı igne lekelenme yapar mı . Ben kan sulandırıcı iğne ve hapını kullaniyorum . Ayrıca Protestan iğne ve hap da kullanıyorum . Bu ilaçlara başladığım ilk günden beri lekelenme oluyor . 5 gün oldum başlayalı. Doktorum kan sulandırıcı iğneden olduğunu söyledi ama içim içimi yiyor . Bu durumu yasayan var mi

Şu an hamile misiniz?
Ben kan sulandırıcı kullandım ama lekelenme yapmamıştı bende
Hamileyseniz yerleşme kanaması falan olabilir belki

Bn suan 18 haftalık tüp bebekle hamileyım.ılk gunler oksapar kullndım ara ara lekelenmem oldu dr bebek tutundugu ıcın dedı. Sonra oksaparı bıraktık coraspırın e basladık, ve yine ara ara lekelenmm oluyo cok korkuyorum ..dr kan sulandırıcı yapabılır dedı bellide dgl nedeni 😞ınslh kan sulandırıcı ıctıgimiz içindir kanamamız 🙏aksını düşünmek istemiyorum 🙏

merhaba . Kan sulandırıcı igne lekelenme yapar mı . Ben kan sulandırıcı iğne ve hapını kullaniyorum . Ayrıca Protestan iğne ve hap da kullanıyorum . Bu ilaçlara başladığım ilk günden beri lekelenme oluyor . 5 gün oldum başlayalı. Doktorum kan sulandırıcı iğneden olduğunu söyledi ama içim içimi yiyor . Bu durumu yasayan var mi
Genelde hapi kesip iğne ile devam ediyorlar bu durumda...Tabi sizin risk durumuna da bağlı

Bn suan 18 haftalık tüp bebekle hamileyım.ılk gunler oksapar kullndım ara ara lekelenmem oldu dr bebek tutundugu ıcın dedı. Sonra oksaparı bıraktık coraspırın e basladık, ve yine ara ara lekelenmm oluyo cok korkuyorum ..dr kan sulandırıcı yapabılır dedı bellide dgl nedeni 😞ınslh kan sulandırıcı ıctıgimiz içindir kanamamız 🙏aksını düşünmek istemiyorum 🙏
İnşallah. Ben de çok korkuyorum. 9 haftalıkmen kalbi durdu bebeğimin. Tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Lekelenmen olurken ağrın da oluyor mu canim

Merhaba kizlar bende 23+5 haftalik gebeyim 1 bebek kaybim.var pihtilasma testi yaptirdim ve bu hamileligimde oksapar 0.4 luk ve corasprin kullaniyorum doktorum igneyi 2 hafta sonra kesecegini soyledi biraz cekincelerim var boyle birsey yasayan oldu mu acaba

Back
X