Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbeette vardir. da bunu dokt. mu verdi ?Clecaxe igne kullanıp dogum yapanlar ?
Sezeryan nasıl geçti ben korkuyorumevet canım ben 9 ay kullandım ama sezaryan ile doğum yaptım.
Evet doktor dogum a kadar kullancamelbeette vardir. da bunu dokt. mu verdi ?
epidural sezaryan oldum, korkmana gerek yok zaten kan tahlil yapıyor doktorun ona öre eğer kan değerin düşükse kan takviye yapıp yada gerekirse sezaryanda kan hazır bulundurulur.Sezeryan nasıl geçti ben korkuyorum
problem ne?
Kan pıhtılaşması var benim günlük igne kullanıyorum dogum a kadar kullancamproblem ne?
İnş sorunsuz gecer benimde.kanımda düşük suan bu konudan dolayı stres oluyorum ameliyat esnasında ne olcak dieepidural sezaryan oldum, korkmana gerek yok zaten kan tahlil yapıyor doktorun ona öre eğer kan değerin düşükse kan takviye yapıp yada gerekirse sezaryanda kan hazır bulundurulur.
Allahım bagıslasın bebeğinizi sezeryanda sıkıntı olmadı degilmiKuzenim var, 5 kayıptan sonra ancak kan pıhtılaşması tespit edildi.
9 ay kan sulandırıcı kullanarak 6. bebeğini kucağına aldı çok şükür.
Çok şükür bir sorun olmadı, her şey yolunda gitti.Allahım bagıslasın bebeğinizi sezeryanda sıkıntı olmadı degilmi
ozamn kan ilacı kullanıcaksın ayrıca beslenmene dikkat etİnş sorunsuz gecer benimde.kanımda düşük suan bu konudan dolayı stres oluyorum ameliyat esnasında ne olcak die
tamam onu anladim da bende de var dogum sonrasi hatta pihti atti bende sen neden sordun bu soruyu? kafandaki suphe ne onu merak ettim ben. binlerce insan var bu durumda olan abartilacak birsey degil. tedavisi belli sonucu belli. seni endiselendiren ne?Kan pıhtılaşması var benim günlük igne kullanıyorum dogum a kadar kullancam
Beni korkutan dogum anında kanama oluyor denmesi ondan korktum acıkcssıtamam onu anladim da bende de var dogum sonrasi hatta pihti atti bende sen neden sordun bu soruyu? kafandaki suphe ne onu merak ettim ben. binlerce insan var bu durumda olan abartilacak birsey degil. tedavisi belli sonucu belli. seni endiselendiren ne?
hayir oyle birsey yok. zaten dogum oncesi en.az 12 saat onceden kesiyorlar ani durumlarda da su gelmesi gibi sanci gibi zaten bekledigin icin sorun olmuyor. normal dogum da yapabilirsin Buarada ben sezaryana mecbur kaldim. abartma ve korkma hicbisey olmaz yaradanin izniyle.Beni korkutan dogum anında kanama oluyor denmesi ondan korktum acıkcssı
Bende kullaandım canım 9 ay hemde normal doğum yaptım çok şükür kızım şimdi 7 yaşında korkulacak bi şey yok doğumdan sonra 2 ay daha devam etim iğne Dr öğle söylediClecaxe igne kullanıp dogum yapanlar ?
Allah bagışlasın.dogum a yakınmı bıraktınızBende kullaandım canım 9 ay hemde normal doğum yaptım çok şükür kızım şimdi 7 yaşında korkulacak bi şey yok doğumdan sonra 2 ay daha devam etim iğne Dr öğle söyledi
Hayır canım doğuma kadar vurundum başka Dr gitmiştim o 2 ay önce burak demişti ama ben prof gidiyordum o doğuma kadar kullanacaksın dedi gece vurundum sabah doğuma girdim her Dr bu sorumluluğu almak istemiyor çünküAllah bagışlasın.dogum a yakınmı bıraktınız