Kan sulandırıcı iğne kullanıp sağlıklı Doğum yapanlar 4 düşüğüm bir dış gebeliğim var endişeliyim

Ben varım canım ben kullanım ilk gebeliğimde çok şükür sağlıklı bi kızım var şimdi 8 yaşında hemde normal doğum yaptım şimdi ikinci hamileyim şimdide kullanıyorum

Benim bir kızım var 6 yaşında ama onda böyle sıkıntılar olmadı şükür ama kızımdan sonra 4 düşük birde duş gebeliğim ve sol tüpüm alındı şimdi 5 haftalık hamileyim daha kalp atışları duyulmadı endişeleniyorum

Benim bir kızım var 6 yaşında ama onda böyle sıkıntılar olmadı şükür ama kızımdan sonra 4 düşük birde duş gebeliğim ve sol tüpüm alındı şimdi 5 haftalık hamileyim daha kalp atışları duyulmadı endişeleniyorum
Stres yapma canım Allah büyük inşallah kalp atışlarını duyarsın sağ sağlim kucağına alırsın

Merhaba gebeliği sağlıklı devam edenler var mı bende ikiz erken doğum yapıp bebeklerimi.kaybettim sonra 9 haftalık gebeliğim 6. Haftada kaldığı için gelişemedi düşük yaptım şimdi yeniden hamileyim ama kesem geride 5+1 iken gittim 4+3 görünüyo iğneye başladık ve progesteron iki gün sonra yeniden gidicem durumu böyle olup bebeğine kavuşan var mı yardım eder misiniz?

Back
X