kan sulandırıcı iğne morluk yaparmı???

ben kola ve bacağa yapmadım karnıma yapıtım. Yaparken de dik tutuyordum. Zaten başka türlü iğneyi sokamıyordum.
:) ben de karına yapamıyorum sanki yanlıl bir yere gelecek de bebeğin canı acıycak gibi hissediyorum :) inşallah çektiğimiz bu çileye değer de sağlıklı akıllı tatlı bir bebişimiz olur :):):):)

:) ben de karına yapamıyorum sanki yanlıl bir yere gelecek de bebeğin canı acıycak gibi hissediyorum :) inşallah çektiğimiz bu çileye değer de sağlıklı akıllı tatlı bir bebişimiz olur :):):):)

Acımaz annesi merak etme:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, tabi bana da bir tane verirse hiç fena olmaz:)

Benimde iki düşüğüm var şimdi 6 haftalık hamileyim ve bende günde bir kullanıyorum kendim yapıyorum bir kere morluk oldu diğer yaptıklarımda yok morluk inş bebişlerimizi korur

Ben de eşime vurduruyorum. Ama çok morartıyor. En az 3 cm civarı morarıyor. Morarmaması için nasıl vurulur. Bir taktiği var mı acaba :)

Ben bu klübe yeni üye oldum kızlar bu arada daha önce bir düşük yaşadım kan pihtilasmasindan 28 yaşındayım :KK36:

Ben hamile değilim şuan ama doktorum yinede iğne verdi karnım morardı hep dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş derler

Ben ilk gençliğimde oldum. Hemde 3 4 ay sanırım.
Kolundan hergun.
Hem morarma hemde sertleşme oldu. Doktorum kan pihtilasma sorunu için değil bebeğim beslenmesinin yavaş olduğu için verdi. Il aci kullanarak 3220 gr dogurabildim.

Back
X