Kan sulandirici igne raporu hakkinda lutfen bakin

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
kizlar bir sikintim var

Mtfhr 677 heterozigot cikti trombofili panelimde.

İkinci gebeligimde doktorum hemen igneye baslatti, cok sukur 15 haftaya geldik ancak problem su ki, rapor cikarilamadi bize doktorum rapor icin yeterli degil diyor. Her kutuyu ayrica recete ediyorlar.

Rapor olmadigi icin sigorta recetenin sadece 2 kutusunu karsiliyor, ve 20 gunde bir recete yazdirmak icin doktora gidiyoruz.

İgneleri zaten para ile aliyoruz bir de her ay fazladan bir muayene parasi oduyoruz ve bize fazlaca maliyetli oluyor. Yaklasik her ay 200 liraya yakin bir fazlaca veriyoruz bu durumda... 9 ay bu sekilde nasil gecer bilmiyorum...

Benim durumumda olup rapor cikartan varmi? İstanbulda bu konuda bana yardimci olabilecek onerebileceginiz bir doktor varmi? Cidden yardim edin cok tedirginim...

Daha once düsük yaptinmi?
Ozel kadin dogumuna gidip yazdirabiliyorsun 1 senelik kan sulandiricini alirsin o sekilde
Evet iki düşüğüm var 3 kimyasal gebeliğim oldu ve ben Hematoloji ye gitmem gerek diye biliyordum ama yanlış mı biliyorum?

Neden 200 cikiyo anlamadim. 10günlük kan sulandrci ve 2kutu progestana 50 tl ödüyorum ayrica saglik ocagnda yazdryrum

Raporsuz ucuz olmaz normalde.
Yukseğe aliniyor. Dusuk yaptiysaniz yazmistir saglik ocagi raporu
Hayir ilk gebeligm raporum yok sadece 2 kutu ödüyor oksaparda bi kutu ödüyör yani progestani cikartip 2 kutu oksapari eklesem daha ucuza gelir. Sizinkinde bı skinti var. Ilacin kendisi 100 tl zaten. Sigortaninzdami bi sorun var acaba. Yani devletle özelle ugrasmayin saglik ocagi yazabliyo ilaci. Bende şöyle biliyrum raporun farkli ayni anda daha cok alabiliyosun

Düşüklerinizi soyleyin kardiyoloji bolumune gidin cikartirlar ben oyle yaptim igneye hic ucret odemiyorum

Yok bende bi skntı yok ben zaten para odemiyorum nerdeyse..
Yukardaki arkadas icin dedim.
Ben alirken 30 gunluk aldim cuzı miktar odedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…