Kan sulandırıcı iğne ve hap

fftmaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
13
2
6
33
Merhaba arkadaşlar ben ocakta kürtaj oldum.Şuan 9 haftalık hamileyim tekrar Doktor önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ve hamile kalmadan önce ecopirin kan sulandırıcı hap vermişti.Şuan ikisini de devam ediyorum.Ama şöyle bir problem var yaklaşık 2 hafta önce ağzımdan kan geldi tükürükle ve bugün yine geldi ve genelde sabahları uyanınca oluyor sonra olmuyor.Acaba kan sulandırıcı hap ya da iğne kanama yapabilir mi.Yardımcı olursanız sevinirim.Korkuyorum açıkçası

Kan sulandırıcı iğne ve hap bende kullandım ama hiç öyle bir şey yaşamadım. Mide bulantılarınız oluyor mu? Çok zorlandı iseniz belki o yüzden gelmiştir kan. Allah şifa versin Dr ne diyor peki?

Kan pihtilasmam var bebek düşündüğüm için bende coraspirin kullanıyorum her gün. Bazen burnumda kanama oluyor benimde. Doktora söylediğimde fazla geliyor olabilir dedi 1 gün arayla ic dedi. Siz bide hamileseniz kesinlikle doktorunuza sorun ilac dozunu yeniden ayarlar

Canım dişinden vs gelmiştir ben doğuma kadar kullandım hiç öyle bsy olmadı. Böyle dolu dolu geldiyse Dr git bence

Şöyle şuan 10 haftalık hamileyim iki defa oldu oda sabah uyandığımda tükürdüğümde geldi doktora sorduğumda doktor kan sulandırıcı hapın ağız burun kanaması yapabileceğini söyledi.İlaçlarımı da kesmedi devam ediyorum.Ağızdan gelince ben biraz panik oldum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…