Kan sulandırıcı iğne

Mervegul01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
178
77
28
Arkadaşlar hepinize hayırlı günler doktorum tedbir amaçlı bir boş gebelik geçirdiğim için oskapar kan sulandırıcı iğne yazdı 2 kutu 1 kutusunu eşim aldı ama 510 tl doktorumun kendi muayene si var sağlık ocağı yazınca fiyatta değişiklik olur mu devlet karşılıyor mu

Evet. Sağlık ocağına yazdırabilirsin. Eczacı tanıdıksa bu yazdırdığın kutuları atma. Onlarıda belki alabilirsin

Arkadaşlar hepinize hayırlı günler doktorum tedbir amaçlı bir boş gebelik geçirdiğim için oskapar kan sulandırıcı iğne yazdı 2 kutu 1 kutusunu eşim aldı ama 510 tl doktorumun kendi muayene si var sağlık ocağı yazınca fiyatta değişiklik olur mu devlet karşılıyor mu
Sağlık ocağına yazdırırsanız sadece 65 lira gibi bir ödeme çıkıyor

Oluyor mı öyle nasıl iade alıcam anlatımısınız detaylı
2 adet yazdırın ilaç daha önce parayla aldığınızı söyleyin eczacılar bu uygulamayı yapıyor zaten , birini diğer parayla aldığınızdan düşerler, diğeri bir daha kullanmak üzere elinizde bulunmuş olur

Benim de raporum yok o yüzden hep tek kutu alıyorum rapor olunca daha fazla veriyorlar diye biliyorum.

Doktor 3 de yazsa eczane tarafından sadece bir kutu veriliyor. 10 günde bir tekrar yazdırıp alın. Ben de kullanıyorum Geçmiş olsun.

Aslında doktor günde kaç tane yazarsa o kadar gün sayılarak yeni hak kazanılıyor. Mesela günde 2 kere yazdırırsa, bir kutuda 10 tane varsa 5. Gün bittiğinde yeni kutuyu alabilir. Ben bizzat kullandığım için biliyorum. Pıhtılaşmam yüksek çünkü.

Bende pıhtılaşma yok bir boş gebelik geçirip düşük yaptığım için doktor önlem amaçlı yazdı herhalde

Back
X