• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan sulandırıcı iğne

sudeenazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
28
Ankara da elinde kan sulandırıcı iğne (oksapar vs 4000) olan var mı sgk karşılamıyor artık

Ankara da elinde kan sulandırıcı iğne (oksapar vs 4000) olan var mı sgk karşılamıyor artık
Neden karşılamıyor kii karşılıyor dendi şimdi genetik testlerde bu sorun çıkıyor gebelerde ticaretemi dondurduler yazık pes artikk

Ne zamandır karşılamıyor ben 2 ay önce aldım kullandım karşılamıştı
Yılbaşından beri rapor çıkartılması lazım hamilelik oluşunca çıkartılıyormuş acilde yazdırılırsa karşılarmış geçen acile gittim yazmadı doktorlarda yazmamak için elinden geleni yapıyor

Yılbaşından beri rapor çıkartılması lazım hamilelik oluşunca çıkartılıyormuş acilde yazdırılırsa karşılarmış geçen acile gittim yazmadı doktorlarda yazmamak için elinden geleni yapıyor
Benim opudan sonra kolumdaki damar yolundan dolayı pıhtı attı damar tıkandı kardiyolojiye gittim o çıkardı raporu almıştım

Acil doktorları vermiyor devamlı kullanan hastalara zar zor yazıyorlar ama kardiyoloji rapor veriyor şuan bir deneyin isterseniz

Benim opudan sonra kolumdaki damar yolundan dolayı pıhtı attı damar tıkandı kardiyolojiye gittim o çıkardı raporu almıştım
Gecmis olsun aynisi bende de oldu doktoruma tedaviye baslamadan pihtilasma testini sorunca gerek yok oyle seylere demisti meger mutasyonum varmis:(

Anladım olması gerekirdi ama yokmuş şansınıza
Vardı kapandı küçük bir yer burası ilçe gibi neyseki 11 haftalık olduk pıhtılaşma yok tedbiren kullaniyordum transferden beri belki haftaya keser doktorum

Vardı kapandı küçük bir yer burası ilçe gibi neyseki 11 haftalık olduk pıhtılaşma yok tedbiren kullaniyordum transferden beri belki haftaya keser doktorum
Valla ben tedbir amaçlı doğuma kadar kullandım doktor dedi bırak ama ben bırakmadım bebeğe bi zararı yok yani

Back
X