Hanımlar kan pihtilasmasindan kayip yasayip, sonraki gebeliklerinde kan sulandirici iğne, aspirin kullanıp doğum yapanlar nasıl doğum yaptınız, Doğumdan ne kadar önce aspirin igneyi bıraktiniz, nasıl yonlendirildiniz bizim için paylaşır misiniz sevgilerr
Cok samimi arkadasimda da vardi canim. Kendisi cok okuyan biridir. Hamileligi planlama asamasinda genetik test yaptirmisti kendisine ve esine. Genetik test sonucu kan pihtilasmasi oldugunu ogrendigi icin, kayip yasamadan saglikli bi gebelik yasadi. En buyuk korkusu da, sezeryan olursam kanim pihtilasmazsa , hayati tehlike yasar miyim acaba die.Gebeliginin son iki haftasina kadar kullandi die biliyorum kan sulandirici. Sonra Sezeryanle dogum yapti. Su an cok tatli bi oglusu var. Umarim senin de oyle guzel olur canim
mavikapi
Ben hibor kullandım canım hamile kaldığımı öğrenince başladım Doğuma 3 gün kala bıraktım ve sezeryan Doğum yaptım Doğumdan sonra da kullanmadım. Sormak istediğin başka birşey varsa yardımcı olurum.
Sezeyandan bir gün önce bıraktırdılar iğneyi
Doğumdan sonra da 1 ay devam ettirdiler
Hiçbir sorun yaşamadım
Kayıp nedeniyle kullanmadım ama pıhtı atma riski Yüksek olduğu için kullanmıştım ben
Hanımlar kan pihtilasmasindan kayip yasayip, sonraki gebeliklerinde kan sulandirici iğne, aspirin kullanıp doğum yapanlar nasıl doğum yaptınız, Doğumdan ne kadar önce aspirin igneyi bıraktiniz, nasıl yonlendirildiniz bizim için paylaşır misiniz sevgilerr
Doğuma kadar kullandim, sezeryan dogum. Dr ameliyattan 2 gün önce bırak demişti ama kanama ile gittim acil aldılar kan kaybım çoktu, %37,5 olan değer 22lere düştü. Sonrası damardan döşediler
Şükür bebeğime sağ salim evime geldim.
Sanirim artık işin doğum kısmına yazabilirim :)) 3 kayıp yasayip sonunda bebeğimi kucagıma aldım :)) 36. Haftanın sonuna kadar iğne ve ilaç kullandım sonra doktorum igneyi haftada 1 e düşürdü ilacı kesti ve 37+5 te normal dogumla doğurdum :)) üstelik çok rahat ve hızlı bir doğum oldu :)) bazı doktorlar bu iğneleri kullananların normal doğum şansı yok diyor kanama riskine karşı ama benim doktorum bunu asla kabul etmedi Sezeryen de kanama riski daha çok dedi ve tüm süreç toplam 4 saatte doğurdum :)) ₩