Kan sulandırıcı ne zaman kullanılmalı düşük yaptırır mı kızlar okur musunuz 🙏

Aynen öyle... Ya ben test yapmadım ama renkli ultrason dan bacaklarındaki varislere baktılar pıhtılaşma yok dediler anlamadım. Belki de hamilelikte ortaya cikiyordur benim. Çünkü bacaklarım kizil kızıl beneklenmisti
İyide normalde bende de yok ama gebelikte pıhtılaşma sorunum oluyo öyle bacaktan anlaşılacak bişey gibi gelmedi bana..

İyide normalde bende de yok ama gebelikte pıhtılaşma sorunum oluyo öyle bacaktan anlaşılacak bişey gibi gelmedi bana..
Bencede üüf doktorlar bana artık güven vermiyor biz de bisey yapamıyoruz... Eğer hamile kalırsam nasip olursa doktoruma coraspin kullanmak istediğimi soylicem.

Bencede üüf doktorlar bana artık güven vermiyor biz de bisey yapamıyoruz... Eğer hamile kalırsam nasip olursa doktoruma coraspin kullanmak istediğimi soylicem.
Yani bence gebelikte kullanmamın bı sakincasi yok çünkü benim hamileliğimde rahim acilmam varken bile coraspirin ve iğneye devam etmistim

Kan sulandirici ne acaba. Neye faydasi var

Kan sulandırıcı pıhtılaşmayı engelleyen ilaçlardir Bu ilaçlar sayesinde hamilelik döneminde oluşabilecek pıhtılaşma ve damar tıkanıklığı riski azaltılmış olur.
Benim iki düsügüm var, biri kimyasal biri kalbi durdugu icin zorunlu kürtaj. Bugün hamile oldugumu ögrendim. Pazartesi randevum var. Doktor vermeden ben bunu kullanmak istiyorum desem cok garip karsilanir mi acaba? Yasim 36 ve iki düsük gecmisim var, o yuzden sormami anlayisla karsilarlar diye dusunuyorum ama. Ne dersiniz?

Benim iki düsügüm var, biri kimyasal biri kalbi durdugu icin zorunlu kürtaj. Bugün hamile oldugumu ögrendim. Pazartesi randevum var. Doktor vermeden ben bunu kullanmak istiyorum desem cok garip karsilanir mi acaba? Yasim 36 ve iki düsük gecmisim var, o yuzden sormami anlayisla karsilarlar diye dusunuyorum ama. Ne dersiniz?
Kullanmanızı öneririm çünkü kalp durması nedeni çoğunlukla pıhtılaşma kaynaklı oluyor ayrıca bir çok kişiye pıhtılaşma testi yapmadan da tedbir amaçlı kan sulandırıcı veriliyor. Doktoruna 2 düşüğün olduğunu da neyden olduğunu söyle. Bence %100 verecektir doktorun. Sakın riske atma. Ya iğne ya coraspin verir büyük ihtimalle zaten. Allah kucağına almayı nasip etsin

Kullanmanızı öneririm çünkü kalp durması nedeni çoğunlukla pıhtılaşma kaynaklı oluyor ayrıca bir çok kişiye pıhtılaşma testi yapmadan da tedbir amaçlı kan sulandırıcı veriliyor. Doktoruna 2 düşüğün olduğunu da neyden olduğunu söyle. Bence %100 verecektir doktorun. Sakın riske atma. Ya iğne ya coraspin verir büyük ihtimalle zaten. Allah kucağına almayı nasip etsin
Muhakkak soracağım. Teşekkür ediyorum cevabiniz için.

Cnm bana sorarsan kullanmalısın iki düşük varmış zaten Dr soylemelisin iki düşüğünün olduğunu benim Dr mesela hiç o riske girmiyo 1dusuk geçmişi olana bile reçete ederdi bildiğim kadarıyla zararı da yok zaten pıhtılaşma olmasa bile sadece tedbir amaçlı kulanilabilir

Cnm bana sorarsan kullanmalısın iki düşük varmış zaten Dr soylemelisin iki düşüğünün olduğunu benim Dr mesela hiç o riske girmiyo 1dusuk geçmişi olana bile reçete ederdi bildiğim kadarıyla zararı da yok zaten pıhtılaşma olmasa bile sadece tedbir amaçlı kulanilabilir
Benim sormama gerek kalmadan kendisi onerdi, iki gündür kullaniyorum. Umarim ise yarar. Cevabiniz icin tesekkür ederim.

Kızlar 6 ay önce kürtaj geçirdim. Şuan araştırdığım zaman belirtilerimle alakalı birkac yazı gordum. Öncelikle hamileliğimin 6 haftası falandı baldirlarimda kırmızı kırmızı yara tarzında renkler olmuştu anlamamıştım ne olduğunu sonra kürtajdan sonra geçtiler. Benim her ay düzenli olarak baldirlarim çok çok ağrır. Şuan araştırınca kan pıhtılaşmasi olunca baldirda o tarz kızılcıklar olduğu yazınca çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası dedim ki belki kan sulandırıcı kullansaydim şuan doğum ayimda olucaktim😔😔😔 benim sorum şu tekrar hamile kalırsam kan sulandırıcı iğneyi doktora şikayetlerimi söylersem verir mi ve ikinci aydan itibaren direkt kullanabilir miyim öğrenir öğrenmez yani çünkü bebeğimi çok erken kaybettimim

Kızlar 6 ay önce kürtaj geçirdim. Şuan araştırdığım zaman belirtilerimle alakalı birkac yazı gordum. Öncelikle hamileliğimin 6 haftası falandı baldirlarimda kırmızı kırmızı yara tarzında renkler olmuştu anlamamıştım ne olduğunu sonra kürtajdan sonra geçtiler. Benim her ay düzenli olarak baldirlarim çok çok ağrır. Şuan araştırınca kan pıhtılaşmasi olunca baldirda o tarz kızılcıklar olduğu yazınca çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası dedim ki belki kan sulandırıcı kullansaydim şuan doğum ayimda olucaktim😔😔😔 benim sorum şu tekrar hamile kalırsam kan sulandırıcı iğneyi doktora şikayetlerimi söylersem verir mi ve ikinci aydan itibaren direkt kullanabilir miyim öğrenir öğrenmez yani çünkü bebeğimi çok erken kaybettim.
Size tavsiye komple esinizde dahil kan tahlillerinize baktirin gen pihtilasma kromozom hepsine doktorunuzla görüşün ona göre pihtilasma cikarsa eğer kan iğnesi ve coraspirin başlatır ne kadar erken o kadar iyi .

Size tavsiye komple esinizde dahil kan tahlillerinize baktirin gen pihtilasma kromozom hepsine doktorunuzla görüşün ona göre pihtilasma cikarsa eğer kan iğnesi ve coraspirin başlatır ne kadar erken o kadar iyi .
Çok yapmak istedim ama doktorum çok tersledi herkesin başına geliyor falan diye diğer doktorumda devlette 2-3 düşükten önce yapmiyolar dedi özelde de baya maliyetliymis

Çok yapmak istedim ama doktorum çok tersledi herkesin başına geliyor falan diye diğer doktorumda devlette 2-3 düşükten önce yapmiyolar dedi özelde de baya maliyetliymis
Ben 5 milyar verdim özele 1 kurtaj 2 kimyasal geçirdim kan tahlilleri yaptirdim pisman değilim değerdi xunku insan bidaha aynısı yaşamaktan korkuyor bence yaptırın doktor doktor gezin 1 doktora bağlı kalmayın.

Back
X