Kan sulandırıcı (oksapar) kullananlar

kvrckkzbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2022
16
5
1
31
Merhaba oksapar iğneyi kaçıncı haftaya kadar karından vurmaya devam ettiniz?
Bacaktan bir kez denedim var karından daha fazla acıdı ve 3 hafta morarması geçmedi yaşayan oldu mu ?

Ben göbekten cesaret edemedim eşim vuruyor o da göbekten vuramam dedi zaten , koldan vuruluyorum morarma acıma falan olmuyor igne yakiyor sadece.
Bana doguma kadar kullanacaksin birakacagin zamani söyleyecegim dedi doktor. Dogumdan kisa süre önce birakiliyormus.
Igne yerini ovalarsan ve kasa denk gelirse morariyor.

Ben göbekten cesaret edemedim eşim vuruyor o da göbekten vuramam dedi zaten , koldan vuruluyorum morarma acıma falan olmuyor igne yakiyor sadece.
Bana doguma kadar kullanacaksin birakacagin zamani söyleyecegim dedi doktor. Dogumdan kisa süre önce birakiliyormus.
Igne yerini ovalarsan ve kasa denk gelirse morariyor.
Aynı haftadayız hiç koldan denemedim kolum da çok incedir vücuduma göre tam olarak nere vuruyorsunuz ? Benim de doğuma kadar devam edecek .

Bende oksapar ve coraspin kullanıyorum hemşire doğumdan 2 gün önce kesicez demişti. Koldan 2 gün ağrıdı benim bacaktan hiç denemedim, göbekten vuruyorum morarıyor geçiyor ama yapacak bir şey yok... Allah sağlıkla kucağımıza versin bebişlerimizi

Bende oksapar ve coraspin kullanıyorum hemşire doğumdan 2 gün önce kesicez demişti. Koldan 2 gün ağrıdı benim bacaktan hiç denemedim, göbekten vuruyorum morarıyor geçiyor ama yapacak bir şey yok... Allah sağlıkla kucağımıza versin bebişlerimizi
28 haftadasınız hala göbekten devam ediyorsanız sıkıntı olmuyor o zaman teşekkürler . Karnım büyüdükçe endişe ettim de

Aynı haftadayız hiç koldan denemedim kolum da çok incedir vücuduma göre tam olarak nere vuruyorsunuz ? Benim de doğuma kadar devam edecek .
39.haftadayim ve hala göbekten vuruyorum. Evet ara ara morarmalar oluyor ama yapacak bir sey yok. Koldan bir kez eşim vurmayı denedi ama artik damara mı denk getirdi napti bilmiyorum canım çok açıdı iki gün kolum ağrıdi ondan sonra da bacağa cesaret edemedim.

33 e kadar vurundum zaten o hafta doğum yaptım doğum yaptığım gün de vurunmuştum hiçbir sıkıntı olmadı .
Hep gobekten vurundum yağ dokusu neresi fazlaysa oraya vurun morarmalar normal maalesef

Kızlar dr.um en hizli kana karışan yerin göbek oldugunu söylemişti. Ben karnım büyüyene kadar göbekten vuracam sonrasinda bacaga gececem.

39.haftadayim ve hala göbekten vuruyorum. Evet ara ara morarmalar oluyor ama yapacak bir sey yok. Koldan bir kez eşim vurmayı denedi ama artik damara mı denk getirdi napti bilmiyorum canım çok açıdı iki gün kolum ağrıdi ondan sonra da bacağa cesaret edemedim.
Ben de aynı sıkıntıyı bacaktan denedigimde yaşamıştım o zaman ben karından devam edeyim teşekkür ederim büyüdükçe sıkıntı olur mu acaba diye korkmuştum

Doğum yapacağım günden 12 saat önce bırakacağım kolumdan vuruyorum kendim bazen morarıyor 3 aydan sonra karından yapmayı bıraktım

Ben de aynı sıkıntıyı bacaktan denedigimde yaşamıştım o zaman ben karından devam edeyim teşekkür ederim büyüdükçe sıkıntı olur mu acaba diye korkmuştum
Yok hayır, bir sıkınti olmuyor. Ben de doktoruma sormuştum kacıncı haftaya kadar göbekten yapabilirim diye. O da 9 ay boyunca yapabilirsin, korkma o iğne deri alti bir iğne bebeğe ulaşma batma ihtimali yok demişti.

Ben doğuma kadar göbekten vurdum, bir sorun olmadı. Şimdi yine göbekten vuruyorum ama göbeği çatladığı için çok acıyor 😬

Back
X