Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı haftadayız hiç koldan denemedim kolum da çok incedir vücuduma göre tam olarak nere vuruyorsunuz ? Benim de doğuma kadar devam edecek .Ben göbekten cesaret edemedim eşim vuruyor o da göbekten vuramam dedi zaten , koldan vuruluyorum morarma acıma falan olmuyor igne yakiyor sadece.
Bana doguma kadar kullanacaksin birakacagin zamani söyleyecegim dedi doktor. Dogumdan kisa süre önce birakiliyormus.
Igne yerini ovalarsan ve kasa denk gelirse morariyor.
28 haftadasınız hala göbekten devam ediyorsanız sıkıntı olmuyor o zaman teşekkürler . Karnım büyüdükçe endişe ettim deBende oksapar ve coraspin kullanıyorum hemşire doğumdan 2 gün önce kesicez demişti. Koldan 2 gün ağrıdı benim bacaktan hiç denemedim, göbekten vuruyorum morarıyor geçiyor ama yapacak bir şey yok... Allah sağlıkla kucağımıza versin bebişlerimizi
AminBende oksapar ve coraspin kullanıyorum hemşire doğumdan 2 gün önce kesicez demişti. Koldan 2 gün ağrıdı benim bacaktan hiç denemedim, göbekten vuruyorum morarıyor geçiyor ama yapacak bir şey yok... Allah sağlıkla kucağımıza versin bebişlerimizi
Teşekkürler25 civarıydı artık bacaktan vurmaya başladım.
39.haftadayim ve hala göbekten vuruyorum. Evet ara ara morarmalar oluyor ama yapacak bir sey yok. Koldan bir kez eşim vurmayı denedi ama artik damara mı denk getirdi napti bilmiyorum canım çok açıdı iki gün kolum ağrıdi ondan sonra da bacağa cesaret edemedim.Aynı haftadayız hiç koldan denemedim kolum da çok incedir vücuduma göre tam olarak nere vuruyorsunuz ? Benim de doğuma kadar devam edecek .
Kolun aşagi yumuşak kısmı acıtmiyor.Aynı haftadayız hiç koldan denemedim kolum da çok incedir vücuduma göre tam olarak nere vuruyorsunuz ? Benim de doğuma kadar devam edecek .
Ben de aynı sıkıntıyı bacaktan denedigimde yaşamıştım o zaman ben karından devam edeyim teşekkür ederim büyüdükçe sıkıntı olur mu acaba diye korkmuştum39.haftadayim ve hala göbekten vuruyorum. Evet ara ara morarmalar oluyor ama yapacak bir sey yok. Koldan bir kez eşim vurmayı denedi ama artik damara mı denk getirdi napti bilmiyorum canım çok açıdı iki gün kolum ağrıdi ondan sonra da bacağa cesaret edemedim.
Teşekkür ederim :)Kolun aşagi yumuşak kısmı acıtmiyor.
Yumuşak dokuya gelirse agri olmuyor.
Teşekkür ederim :)33 e kadar vurundum zaten o hafta doğum yaptım doğum yaptığım gün de vurunmuştum hiçbir sıkıntı olmadı .
Hep gobekten vurundum yağ dokusu neresi fazlaysa oraya vurun morarmalar normal maalesef
Yok hayır, bir sıkınti olmuyor. Ben de doktoruma sormuştum kacıncı haftaya kadar göbekten yapabilirim diye. O da 9 ay boyunca yapabilirsin, korkma o iğne deri alti bir iğne bebeğe ulaşma batma ihtimali yok demişti.Ben de aynı sıkıntıyı bacaktan denedigimde yaşamıştım o zaman ben karından devam edeyim teşekkür ederim büyüdükçe sıkıntı olur mu acaba diye korkmuştum