Kan sulandırıcı raporu hakkında

bsrmbsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
114
35
98
30
Merhabalar 2 düsükten sonra test yaptım ve pıhtılaşma egilimim varmiş kan sulandiriciya başladım doktorum özelde oldugu için rapor veremedi devlette kadin doğuma gitmemi söyledi gittim reçete çıkardı eczane sorun oldu fiyat düşmedi sonra eczanedekiler arayınca ben veremem riskli gebeliğe gitmeli dedi. Kan sulandirici kullanip hiç ödeme yapmayan var mı acaba yada ne kadar ödüyorsunuz. Şimdi 1 kutu verdi 10 gün sonra saglik ocagindan bir daha alıcam.

Malasef yeni sistem de bende sorun yaşadım 6 aya kadar ücret vermiyordum yeni düzenleme gelmiş sanırım ücretsiz raporumu kabul etmedi sistem.. tekrar çıkardım rapor bu seferde 14 günlük iğneye 1600 tl veriyorum

Siz kaçlik kullaniyorsunuz. Clexane 4000 kullaniyorum sağlık ocagina yazdirdim 280 tl ödedim 1300 gibi bir fiyattı. Kendi üstüme olmadı eşimin üstüne yazdirdim

Ben 7500 luk hipor kullanıyorum canım

AnLadım sizinki yüksekmiş Allah kolaylık versin inşallah
Amin canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bulunduğun şehirde perinatoloji bölümü varsa oraya gidebilirsin rapor için yoksa hep yazdırmak zorunda kalırsın zor olur

Amin canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bulunduğun şehirde perinatoloji bölümü varsa oraya gidebilirsin rapor için yoksa hep yazdırmak zorunda kalırsın

Amin canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bulunduğun şehirde perinatoloji bölümü varsa oraya gidebilirsin rapor için yoksa hep yazdırmak zorunda kalırsın zor olur
Amin inşallah sağlıkla gelsinler dünyaya
Var randevu aldım ama ayın 23 de bulabildim

Benim ozel hastanedeki kadin dogum doktorum bugun 6 aylik rapor cikardi bana , o raporla aylik olarak ignelerimi saglik ocagindan yazdirip 300 kusur tlye aliyorum. 3 aylik raporum vardi bugun bitti , 6 aylik yazdi.

Benim ozel hastanedeki kadin dogum doktorum bugun 6 aylik rapor cikardi bana , o raporla aylik olarak ignelerimi saglik ocagindan yazdirip 300 kusur tlye aliyorum. 3 aylik raporum vardi bugun bitti , 6 aylik yazdi.
1 kutuya mı 300 veriyorsuniz yoksa 3 kutuya mı . Benim gittiğim doktorun kendi muayenesi olduğu icin yapamadı ama devletteki doktorda yazamadi anlamadım

Merhaba canım geçmişler olsun, özelde doktorum yaptı raporu enox 4000 ama şöyle bir ayrıntı varmış kutusunda 20 olan iğneyi devlet karşılamıyor 10 adet olanı devlet karşılıyormuş ben kutu başına 100 tl ödüyorum sadece aylık 300e geliyor raporsuz fiyatı bin küsür, doktor raporu çıkardıktan sonra eczanemle konuştum onlar sağlık ocağından yazdırıyorlar ilacımı gidip alıyorum. Bazı kan sulandırıcı iğneleri ödemiyor bazılarını ödüyor onları eczacılar daha iyi biliyor sanırım

1 kutuya mı 300 veriyorsuniz yoksa 3 kutuya mı . Benim gittiğim doktorun kendi muayenesi olduğu icin yapamadı ama devletteki doktorda yazamadi anlamadım
Üç kutuya 300küsür canım geçen 6 kutu yazıldı bana 720 tl falan tuttu toplam, bir kutuda 10 adet var aylık 3 kutu kullanıyoruz öyle hesapla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…