Kan sulandırıcı

hamisbirbayan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2025
38
3
1
31
Merhabalar pıhtı olduğu için bana enox iğne yazdı doktor.
Aranızda kullanan varmı gebeyim doğuma kadar ne gibi bi yıl cizdiniz benim doğumuna 2 ay kaldı

Merhabalar pıhtı olduğu için bana enox iğne yazdı doktor.
Aranızda kullanan varmı gebeyim doğuma kadar ne gibi bi yıl cizdiniz benim doğumuna 2 ay kaldı
Bende de pıhtılaşma var ben de oksapar kullanıyorum ama ben gebeliği öğrenir öğrenmez kullanmaya başladım hala devam ediyorum bildiğim kadarıyla doğumdan sonra da 40 gün kadar devam edildiği.

Bende de pıhtılaşma var ben de oksapar kullanıyorum ama ben gebeliği öğrenir öğrenmez kullanmaya başladım hala devam ediyorum bildiğim kadarıyla doğumdan sonra da 40 gün kadar devam edildiği.
Bende oksapar kullanıyordum enox iğne yazdı onunla aynı dedi ama bilemedim

Bacağımda çıktı yani kanda doğum boyunca nasıl bi yol cizdiniz ne zamana kadar kullandınız yada kullanicaksiniz
Ben gebeliği ilk öğrendiğim andan itibaren günde iki doz 6000lik oksapar yapıyorum. Geçmişte inme öyküm vardı. Doğumdan sonra da kullanmaya devam edeceğim. Süresi şuan net değil. Zaten gebelik öncesi de kan sulandırıcı hap kullanıyordum. Bebeğe zarar verebileceği için iğneye döndük. Enoxun iğnesi bir tık kalın beni çok acıtmıştı. Birde anlamadığım gebelikte mi ortaya çıktı pıhtı? Nasıl teşhis etti? Yani basit bir konu değil takip ettirin. O pıhtı benim beynime attı inme geçirdim.

Ben gebeliği ilk öğrendiğim andan itibaren günde iki doz 6000lik oksapar yapıyorum. Geçmişte inme öyküm vardı. Doğumdan sonra da kullanmaya devam edeceğim. Süresi şuan net değil. Zaten gebelik öncesi de kan sulandırıcı hap kullanıyordum. Bebeğe zarar verebileceği için iğneye döndük. Enoxun iğnesi bir tık kalın beni çok acıtmıştı. Birde anlamadığım gebelikte mi ortaya çıktı pıhtı? Nasıl teşhis etti? Yani basit bir konu değil takip ettirin. O pıhtı benim beynime attı inme geçirdim.
Evet pıhtı olayı gebelikte çıktı daha önceden yoktu bende sol bacagimda ki aşırı ağrıyla gidip tahlil sonucu öğrendim bende 2 doz kullanıyorum ilkinde oksapar yazmıştı 2.sinde enox yazdı ikisi aynı isimleri farklıymış bende doğuma kadar kullanicam doğumdan sonra tekrar bakıcam belki geçer bilmiyorum gecmeyebilir de tedavi ve takipteyim

Kizlar aranızda hamilelikte kan sulandırıcı kullanıp da doğum yapan doğumda her hangi bi sıkıntı yaşayan varmı

Kizlar aranızda hamilelikte kan sulandırıcı kullanıp da doğum yapan doğumda her hangi bi sıkıntı yaşayan varmı
Merhabalar ben varım 🙋🏻‍♀️ sezaryen doğum yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zaten 36 saat önce bıraktırıyor doktorlar iğneyi eğer doğum planlıysa. Normal doğum olacaksa da 12 saat öncesinde vurulmuşsa problem olmuyor diye hatırlıyorum.

Merhabalar ben varım 🙋🏻‍♀️ sezaryen doğum yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zaten 36 saat önce bıraktırıyor doktorlar iğneyi eğer doğum planlıysa. Normal doğum olacaksa da 12 saat öncesinde vurulmuşsa problem olmuyor diye hatırlıyorum.mer

Merhabalar ben varım 🙋🏻‍♀️ sezaryen doğum yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zaten 36 saat önce bıraktırıyor doktorlar iğneyi eğer doğum planlıysa. Normal doğum olacaksa da 12 saat öncesinde vurulmuşsa problem olmuyor diye hatırlıyorum.
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun kanamaya sebebiyet verdiği için doğumda merak ettim bende şunu merak ettim doğum bı anda başlarsa normal olarak o an iğne vurulmussa sancı belki o kadar cekilmicek yinede bı sıkıntı olur mu acaba

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun kanamaya sebebiyet verdiği için doğumda merak ettim bende şunu merak ettim doğum bı anda başlarsa normal olarak o an iğne vurulmussa sancı belki o kadar cekilmicek yinede bı sıkıntı olur mu acaba
Yani sanmıyorum çünkü doktorum bana bu iğneleri kullanırken kalp ameliyatı olanlar bile var demişti atıyorum kalp krizi gibi ani bir senaryoda. Haklısınız normal sorular bunlar herkesin kafasında oluşan ama binlerce kadın var bu iğnelerle evladını kucağına alan eminim hepsinin senaryosu da farklıdır doğum konusunda. Hiçbirine de bir şey olmadığına göre demek ki önüne geçilebiliyor hemen iğne vurulmuş olsa da yaşanabilecek endikasyonların 🤗🤗 artı ben doktorum 36 saat dese de 24 saat öncesinde bir yarım doz daha vurmuştum onlara söylemeden 🙈 ona rağmen çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım 🌸

Ayyy çok sevindim beni çok aydinlattiniz doktor hanımcim bı doktora denk gelmek te ayrı bi şans 😃😃 inşallah bu sıkıntı olmadan bende doğum yaparım 4 5 haftam kaldı rabbim izin verirse

Back
X