Kan sulandırıcıya ne zaman başladınız - kimyasal gebelik düşükler

Sizin hangi genlerinizde var. Benim biraz daha değişik benim iğnesiz ilaçsız bir çocuğum oldu çok şükür o 3 yaşındayken bebek düşündük ve oldu 6-7 hafta civarı kendisi düştü sonra kimyasal gebelik yaşadım sonra 8+5 kalp durması sonucu kürtaj oldum. Sonra 6 ay dinlendim 6 aydan sonra korunmayı bırakınca yine kimyasal gebelik yaşadım şimdi 7 ay oldu henüz gebelik oluşmadı. Yani bu zamana kadar hiç birinde iğne ilaç kullanmadım o halde en fazla 8+5 kadar gelen bebeğim oldu. Bu genetik testi sonradan yaptırdım işte ilk çocuğumda sorun olmayınca sağlıksız gebeliktir düşmüştür vs diye düşünülmüştü. Yani keseyi mi beklemeyilim önce mi içmeliyim kafam karışık
Benim de aynı genlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Siz doktora sorun olmadı kan sulandırıcı aspirin başlayın önce

Benim de aynı genlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Siz doktora sorun olmadı kan sulandırıcı aspirin başlayın önce
Aynen iki gün sonra gidecektim zaten sorayım bi. Vermezse Ama kendim alıp kullansam bi sorun olmaz mı ondan da korkarım veya iğneye başkayınca aspirini bırakmam mı gerekli

Aynen iki gün sonra gidecektim zaten sorayım bi. Vermezse Ama kendim alıp kullansam bi sorun olmaz mı ondan da korkarım veya iğneye başkayınca aspirini bırakmam mı gerekli
İğne başlayınca aspirin bırakılıyor evet. Ne desem bilemedim valla sen bir sor bakalım ne diyecek doktor

Merhaba biraz önce ben de benzer soruyu sordum. Henüz yardımcı olan pek yok. 6 haftalıktı kalbi durdu. Pıhtılaşmam varmış. Bir doktor adetin gecikir gecikmez hemen hap ve iğneye başlıcaksın diyor. Kürtajımı yapan doktor ise keseyi görünce iğne başlatcam hapa da gerek olmayabilir hematolojiye bi görün dedi. İnsanın kafası karışıyor. Allah tüm anne adaylarına yardım etsin. Anne olmak ne kadar zor. Sizin son durum nedir acaba

Selam kızlar. Ben de pıhtılaşma sebepli bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Daha sonra hematolojiye gittim. Tekrar hamile kaldığımda ve doğumdan 6 hafta sonrasına kadar kan sulandırıcı iğne. Bebeğin kalp kapakçığı oluşana kadar da ayrıca ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Ayrıca pıhtılaşma sorunu bebeğin kalp damarları oluşup kalp atışı duyulduğu andan itibaren zarar veriyormuş. Damarlar çok ince olduğu için kan akışı sağlanamadığından kalbi dururmuş. Bu sebeple lütfen doktorunuzun dediğinden şaşmayın.

Eki Görüntüle 3587904
Arkadaşlar bu benim pıhtılaşma testim doktorlar kese görününce kan sulandırıcı iğne başlıycaz diyorlar ama ben kimyasal gebelikte yaşadım 2 kez ve 2 de düşüğüm oldu. Onlarda kan sulandırıcı hiç kullanmamıştım bilmiyorduk pıhtılaşmam olduğunu. Şuan bebek için tedavi görüyorum ama yine kimyasal falan olur diye endişe ediyorum doktor yumurta veya spermin kalitesizliğinden dolayı kimyasal olur diyor iğneye kese görününce başlıcaz diyor siz ne zaman başlamıştınız? Ben kendim pozitifi görünce başlasam mı acaba
Canım aynı benimde değerlerim seninle aynı 2 kürtaj (kalp durması) 2 kimyasal yaşadım en sonkinde kese oluşumunu bekledim betam yükselmedi düşmeye başladı şimdi hamileyim reglime 3 gün kala öğrendim 138 beta ile ertesi gün hemen iğneye başladım ok şükür bugün de keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim inşallah bebeği görmeye ve kalp atımını duymaya

Canım aynı benimde değerlerim seninle aynı 2 kürtaj (kalp durması) 2 kimyasal yaşadım en sonkinde kese oluşumunu bekledim betam yükselmedi düşmeye başladı şimdi hamileyim reglime 3 gün kala öğrendim 138 beta ile ertesi gün hemen iğneye başladım ok şükür bugün de keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim inşallah bebeği görmeye ve kalp atımını duymaya
beta düşmeye başlarken bi belirtiniz oldu mu? Bende şimdi cuma günü beta ölçtürdüm 426 çıktı yarın doktora randevum var 3 günde gecikmiş olur muyum ki yarın başlarım diye düşünüyorumda

beta düşmeye başlarken bi belirtiniz oldu mu? Bende şimdi cuma günü beta ölçtürdüm 426 çıktı yarın doktora randevum var 3 günde gecikmiş olur muyum ki yarın başlarım diye düşünüyorumda
Merhaba benim de iki genimde heterozigot durumu var, hamileliğimi beta 52yle öğrendiğim gün doktorum coraspirine başlattı hala devam ediyorum

Back
X