pcossendromu

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
169
42
18
26
Arkadaşlar merhaba,

22+4 haftalıkken serklaj dikişi atıldı. Dün doktor kontrolüm vardı. Sürekli evde olduğum ve genellikle uzandığım için, pıhtı atma riski olabilir diyerek bana Oksapar 4000 kan sulandırıcı verdi. Ancak ilacı henüz kullanmadım.
Bugün farklı bir doktora daha danıştım, o da “kullanabilirsin” dedi.
Ama benim en büyük korkum şu: Doğumun ne zaman olacağı belli değil ve kan sulandırıcı iğneyi yaptığım bir zamana denk gelirse, doğumda kanamam durmaz diye çok korkuyorum.

Bu durumu yaşayan, benzer tecrübesi olan var mı? Ne yapmalıyım?

Merhaba ben de hamileliğin boyunca kullanıyorum oksapar 4000 lik doktor devam edecek hamileliğin son haftalarında kesecek, doğumdan sonra da tekrar kullanıcan dedi.

Merhaba ben de hamileliğin boyunca kullanıyorum oksapar 4000 lik doktor devam edecek hamileliğin son haftalarında kesecek, doğumdan sonra da tekrar kullanıcan dedi.
Kuzum benim riskli gebelik olduğu için doğum ne zaman olacak belli değil her an her şey olabilirmiş.Ben ondan korkuyorum ansızın olunca kan acaba durmaz mı doğumda diye

Onu bilemiyorum ama istersen başka doktorlara da danışabilirsin doğum riskli olduğu için progestan kullanıyorsun dimi

2 doktorum da sürekli yattığın için iyi olur pıhtı atmamasına yardımcı olur diyor yarın kontrolüm var bi sorayım devam edecek miyim diye
İki doktorda demiş,benimki de coraspin kullanımı olsa kanama durmaz ama oksapar daha az kanamaya etki ediyor, yine de yarın detaylıca sor aklında kalmasın hatta başka doktorlara da danış

Arkadaşlar merhaba,

22+4 haftalıkken serklaj dikişi atıldı. Dün doktor kontrolüm vardı. Sürekli evde olduğum ve genellikle uzandığım için, pıhtı atma riski olabilir diyerek bana Oksapar 4000 kan sulandırıcı verdi. Ancak ilacı henüz kullanmadım.
Ama benim en büyük korkum şu: Doğumun ne zaman olacağı belli değil ve kan sulandırıcı iğneyi yaptığım bir zamana denk gelirse, doğumda kanamam durmaz diye çok korkuyorum.

Canım bende kullanoyorum. Dr sağlıklı bir şekilde doğuma kadar gebeliğini sürdürmek derdinde . Pıhtı atarsa bebeğin zaten zarar görür. Hatta rahimde kan akışını sağlayan damatların bike düzgün çalışması için gerekli. Eğer pıhtı sorunu görmüşse mutlaka kullan.Dr keseceğin zamanı sana söyler son 4-5 gün kala bile kesse yeterli oluyor. Sadece yakan bir iğne elini alıştırdıktan sonra daha da kolaylaşıyor. Zaten kontrollerinde doğumu planlar .bıraktırır korkma. Ben ilk gebeliğimde oksapar kullanırken kürtaj olmak zorunda kalmıştım. 1 gün öncesinde kesmiştik

Bir kimyasal düşük ve bir düşük olduğu için kanamalı bir şekilde ,bebeğin suyu bitmişti 16.haftada almak zorunda kaldılar,bu yüzden doktorlar önerdiler

Canım bende kullanoyorum. Dr sağlıklı doğuma kadar gebeliğini sürdürmek dersinde. Pıhtı atarsa bebeğin zaten zarar görür. Hatta rahimde kan akışını sağlayan damatların bike düzgün çalışması için gerekli. Eğer pıhtı sorunu görmüşse mutlaka kullan.Dr keseceğin zamanı sana söyler son 4-5 gün kala bile kesse yeterli oluyor. Sadece yakan bir iğne elini alıştırdıktan sonra daha da kolaylaşıyor
Kuzum doğru söylüyorsun fakat benim doğumum her an olabilir benim korkum şimdi kullanıyorum ansızın doğum olursa kanım durmaz mı diye düşünüyorum ama 4000 en düşük kullanıyorum bilemedim

Canım bende kullanoyorum. Dr sağlıklı doğuma kadar gebeliğini sürdürmek dersinde. Pıhtı atarsa bebeğin zaten zarar görür. Hatta rahimde kan akışını sağlayan damatların bike düzgün çalışması için gerekli. Eğer pıhtı sorunu görmüşse mutlaka kullan.Dr keseceğin zamanı sana söyler son 4-5 gün kala bile kesse yeterli oluyor. Sadece yakan bir iğne elini alıştırdıktan sonra daha da kolaylaşıyor
Pıhtı sorunu görmedi de dediğim gibi sürekli uzanıp yattığım için kan akışı olsun diye iğne kullanmamı söylediler

Pıhtı sorunu görmedi de dediğim gibi sürekli uzanıp yattığım için kan akışı olsun diye iğne kullanmamı söylediler
Önlem almak istemiş sen dr güven. Yorumumu güncellemiştim. Ben ilk hamilleliğimde oksapar kullanırken kürtaj olmak zorunda kaldım1 gün öncesinden kestik sadece çok şükür bir şey olmadı. Şimdi tekrardan hamileyim

Arkadaşlar merhaba,

Bişey olmaz canım ben ameliyata kadar kullandım 4 binlik tedbir amaçlı vermiş doktor ecopirin hap olsaydi dediğin gibi o tehlikeli

Önlem almak istemiş sen dr güven. Yorumumu güncellemiştim. Ben ilk hamilleliğimde oksapar kullanırken kürtaj olmak zorunda kaldım1 gün öncesinden kestik sadece çok şükür bir şey olmadı. Şimdi tekrardan hamileyim
Anladım canım.Bende doktorlara güvenerek kullanıyorum umarım bebeğim daha gelmez.Sende inşallah sağ salim kucağına alırısın 🌸💗

Anladım canım.Bende doktorlara güvenerek kullanıyorum umarım bebeğim daha gelmez.Sende inşallah sağ salim kucağına alırısın 🌸💗
Bişey olmaz canım ben ameliyata kadar kullandım 4 binlik tedbir amaçlı vermiş doktor ecopirin hap olsaydi dediğin gibi o tehlikeli
aaa gerçekten mi çok sevindim inşallah bende de bir şey olmaz canım benim
Bişey olmaz canım ben ameliyata kadar kullandım 4 binlik tedbir amaçlı vermiş doktor ecopirin hap olsaydi dediğin gibi o tehlike

Amin canım 🙏🏻🥰kaygılanma moral stres durumumuz bünyemizi daha çok etkiliyor . Sen Allah’a güven . Hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 .💐

aaa gerçekten mi çok sevindim inşallah bende de bir şey olmaz canım benim

Amin canım 🙏🏻🥰kaygılanma moral stres durumumuz bünyemizi daha çok etkiliyor . Sen Allah’a güven . Hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 .💐
Amin canım benim

Back
X