Bişey olmaz canım ben ameliyata kadar kullandım 4 binlik tedbir amaçlı vermiş doktor ecopirin hap olsaydi dediğin gibi o tehlikeli
Ay inşallah moral verdiniz şu an bana hiç ameliyata kadar kullanana denk gelmemiştim.Dogum olmadan 1 hafta önce bıraktırıyorlarmış benim ki belirsiz ne zaman olacağı ondan korkuyordum mesajınız biraz rahatlattı beni Allah razı olsun ❤️

2 doktorum da sürekli yattığın için iyi olur pıhtı atmamasına yardımcı olur diyor yarın kontrolüm var bi sorayım devam edecek miyim diye
Merhaba, ben de Serklajlıyım. Doktorum her gün oksapar verdi. Evde full yatıyorum. Ama bana her gün bu iğneyi yapmak mantıklı gelmiyor. Siz ne yaptınız kullanmaya devam ettiniz mi? 15. Haftada Serklaj oldum

Merhaba, ben de Serklajlıyım. Doktorum her gün oksapar verdi. Evde full yatıyorum. Ama bana her gün bu iğneyi yapmak mantıklı gelmiyor. Siz ne yaptınız kullanmaya devam ettiniz mi? 15. Haftada Serklaj oldum
Bu iğneyi kullanmazsanız hayati risk yaratırsınız kendine. Beynine pıhtı atan biri olarak konuşuyorum. Gebe değildim o zaman. Nesi mantıklı gelmedi? Şuan gebeyim sabah akşam 6000lik oksapar yapıyorum.

Arkadaşlar merhaba,

22+4 haftalıkken serklaj dikişi atıldı. Dün doktor kontrolüm vardı. Sürekli evde olduğum ve genellikle uzandığım için, pıhtı atma riski olabilir diyerek bana Oksapar 4000 kan sulandırıcı verdi. Ancak ilacı henüz kullanmadım.
Bugün farklı bir doktora daha danıştım, o da “kullanabilirsin” dedi.
Ama benim en büyük korkum şu: Doğumun ne zaman olacağı belli değil ve kan sulandırıcı iğneyi yaptığım bir zamana denk gelirse, doğumda kanamam durmaz diye çok korkuyorum.

Bu durumu yaşayan, benzer tecrübesi olan var mı? Ne yapmalıyım?
Kullanmalısın sürekli yattığın için kan göllenmeleri ve pıhtı olabilir çünkü. Ben de kullanıyorum 35. Haftada keseceğiz. Doğumda kanamanın durması için önlem alırlar k vitamini tarzı ilaçlarla merak etme. Doktorlar kar zarar düşünüp de yazıyor

Bu iğneyi kullanmazsanız hayati risk yaratırsınız kendine. Beynine pıhtı atan biri olarak konuşuyorum. Gebe değildim o zaman. Nesi mantıklı gelmedi? Şuan gebeyim sabah akşam 6000lik oksapar yapıyorum.
Benim herhangi bir pıhtılaşma sorunum yok normalde. Ama sonrasında verdi, sizinde öyle miydi

Benim herhangi bir pıhtılaşma sorunum yok normalde. Ama sonrasında verdi, sizinde öyle miydi
Gebelik belli başına pıhtılaşmayı arttıran bir durum zaten. Pıhtıdan dolayı gebelikten önce plavix kullanıyordum kan sulandırıcı hap o da. Onu kestik iğneye döndük. Normalde tek doz 6000lik oksaparda kullandım gebelikten önce rahatsızlığımdan dolayı. Fakat gebelikte 2 ye çıkardı doktor gebelikte pıhtılaşmayı arttırıyor diye.

Size şöyle anlatayım hatta sizin gibi düşünenler olursa yol gösterici olsun. Gebelik öncesi beynime pıhtı atmasından kaynaklı kan sulandırıcı hap kullanıyordum plavix asprin türevi hap. Bunu kullandığım dönemlerde belli aralıklarda 3 kez ameliyat oldum. Bunların 2sinde 3 gün evvel plavixi kesip günde tek doz 6000 oksapara döndürdü doktorlar. Akşam oksaparı yaptım sabah ameliyata girdim. 1inde de o kalp ameliyatıydı doktor risk alamam plavixi kesemem kesmeden ilacını içmeye devam et dedi. Akşam plavixi içip sabah ameliyata girdim yine sorun olmadı. Kan sulandırıcı iğne/hap kafanıza göre içip içmeyeceğinize karar vereceğiniz ilaçlar değil. Doktorlar kesinlikle bizden daha iyi biliyorlardır ona ne şüphe.

Kullanmalısın sürekli yattığın için kan göllenmeleri ve pıhtı olabilir çünkü. Ben de kullanıyorum 35. Haftada keseceğiz. Doğumda kanamanın durması için önlem alırlar k vitamini tarzı ilaçlarla merak etme. Doktorlar kar zarar düşünüp de yazıyor
Teşekkürler canım bende 32.haftama girdim şükür hala kullanıyorum

Merhaba ben de hamileliğin boyunca kullanıyorum oksapar 4000 lik doktor devam edecek hamileliğin son haftalarında kesecek, doğumdan sonra da tekrar kullanıcan dedi.
Merhaba babada yazıldı iğne yalnız benimki bacak iç kısım da iltihaptan dolayı sizce ne yapmalıyım

Size şöyle anlatayım hatta sizin gibi düşünenler olursa yol gösterici olsun. Gebelik öncesi beynime pıhtı atmasından kaynaklı kan sulandırıcı hap kullanıyordum plavix asprin türevi hap. Bunu kullandığım dönemlerde belli aralıklarda 3 kez ameliyat oldum. Bunların 2sinde 3 gün evvel plavixi kesip günde tek doz 6000 oksapara döndürdü doktorlar. Akşam oksaparı yaptım sabah ameliyata girdim. 1inde de o kalp ameliyatıydı doktor risk alamam plavixi kesemem kesmeden ilacını içmeye devam et dedi. Akşam plavixi içip sabah ameliyata girdim yine sorun olmadı. Kan sulandırıcı iğne/hap kafanıza göre içip içmeyeceğinize karar vereceğiniz ilaçlar değil. Doktorlar kesinlikle bizden daha iyi biliyorlardır ona ne şüphe.
Merhaba bişey sormak istiyorum banada oksapar iğne verildi pıhtı atması yok bende sadece bacak iç kısımda iltihap olduğu için verildi sizce ne tür yol izleyim

Merhaba bişey sormak istiyorum banada oksapar iğne verildi pıhtı atması yok bende sadece bacak iç kısımda iltihap olduğu için verildi sizce ne tür yol izleyim
Yani bunu bilmiyorum iç bacaktaki iltihap için neden kan sulandırıcı kullanılır. Doktorunuza sorun bence içinize sinmediyse.

Back
X