- 24 Ekim 2019
- 83
- 72
- 3
- 32
- Konu Sahibi Ametist_06
-
Teşekkür ederim canım darısı sana olsun İnşallahHayirli olsun canim. Mutlu saglikli huzurlu bir ömrü olsun.
Doktorumda sonuca baktı şuan çok çok yeni, küçük dediayyyy cok minnak ❤❤❤
Yok bende ağrı. Yerleşme kanamam olduğu için yarın adet günüm ama beklemiyorum adeti.. olmaz gebeyim diyeBende şimdi kana geldim 2.silik cizgim cikti ilk 5 dk icinde. Ama karin ağrım cok korkuyorum adet olucam diye
Sizin de ağrıyo mu acaba
Amin canim. Hamilelik etiketi yapmayacak misinTeşekkür ederim canım darısı sana olsun İnşallah ☺
Yok bende ağrı. Yerleşme kanamam olduğu için yarın adet günüm ama beklemiyorum adeti.. olmaz gebeyim diye
Karin agrisi olabiliyormus herkeste farkli farkli. hadi insallah gebesindir. Sonucu bizimle paylaş olur mu? Olmazsa da üzülmemeye calis.Bende şimdi kana geldim 2.silik cizgim cikti ilk 5 dk icinde. Ama karin ağrım cok korkuyorum adet olucam diye
Sizin de ağrıyo mu acaba
Tebrik ederimmmmmmmm hemşommm ayyy çok sevindim TabarekAllah.. Rabbim kucağına almayı nasib etsinn yaaa çok sevindim gerçektençok şükür Bin şükür seni bana verene
isteyen herkese Allah'ım nasip etsin inşallah ❤Eki Görüntüle 2648064
Ins ya. Tabi paylasirim 1 buçuk saat kaldi sonucaKarin agrisi olabiliyormus herkeste farkli farkli. hadi insallah gebesindir. Sonucu bizimle paylaş olur mu? Olmazsa da üzülmemeye calis.
Insallah vardir.Ins ya. Tabi paylasirim 1 buçuk saat kaldi sonuca☺ilk kez 5 dk icinde cikti ikinci cizgi ins yanıltmaz
Canımsın kuzumm çok teşekkür ederimTebrik ederimmmmmmmm hemşommm ayyy çok sevindim TabarekAllah.. Rabbim kucağına almayı nasib etsinn yaaa çok sevindim gerçekten
Nasıl yapicam bilmiyorum canım ?Amin canim. Hamilelik etiketi yapmayacak misin
saglikla gelsin insDoktorumda sonuca baktı şuan çok çok yeni, küçük dedi
Aminn canım inşallahsaglikla gelsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?