Kan tahlili hatası!

Melodii22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
32
11
88
Merhaba hanımlar tüp bebek transferimin 8 gününde kan testi 28 çıkmıştı 10 gününde 75 çıktı. Eşimle Hafta sonu için kısa bir tatil yapalım dedik bir otele yerleştik en yakın hastanede kan tahlili verelim dedik yani 12 günümüzde. Öğlene doğru gidip tahlilimizi verdik sonuç 25 yani değerlerim düşüyor doktorumu aradım düşük yaptığımı söyledi o an dünya başıma yıkıldı o kadar çok ağladım ki o kadar çok kasıldım ki sağ ve sol tarafımdan bir iğne batması oldu hayır bence buradalar diye hissedip anne içgüdüsüyle hastaneyi arayıp Aynı kan üzerinde bir daha çalışmalarını istedim ve bir saat sonra çıkan sonuçta değerim 200 çıktı. Bizi dipsiz kuyuya atıp sonr geri çekmeye çalıştılar. Meğer öncekini eski cihazla tekrar yapın dediğimde yeni cihazla çalışmışlar ben hastaneye gidene kadar toplam 4 defa aynı kan üzerinde çalışılmış olundu birinde 25 birinde 8 birinde 214 ve Birinde 200 çıkmış. Ben 25 değerine inanıp ilaçlarımı bıraksam her türlü şey olabilir Bunları yapsam ne olurdu. Yakınlarda bir özel hastane vardı Oraya gittik durumu anlattık çok titiz çalışılması gerektiğini söyledik ve değerim 264 çıktı aynı gün cehennemi ve Cenneti yaşadım. Hanımlar siz siz olun laboratuvarına güvendiğiniz bir hastanede ve sürekli aynı hastanede test vermeye çalışın hastaneden şikayetçi Olacağım tabii ki ama bu yaşadığımı ne eşimde de ben asla unutmayacağız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…