Kan tahlili sonucu 355,7

Yesim2019

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
2
0
86
Bursa
Merhabalar arkadaşlar. 3. denemem sonucunda pazartesi yapılan 12. gün tahlilde 355,7 beta hcg sonucunu gördük. doktorum 10 gün sonra kontrole gelmemi istedi. :emir_bebek::emir_bebek: Bundan sonra nelere dikkat etmek gerekir. İki embriyo vardı ikiz olma ihtimali nedir bu sonuca göre. bilgi verirseniz sevinirim.

Merhabalar arkadaşlar. 3. denemem sonucunda pazartesi yapılan 12. gün tahlilde 355,7 beta hcg sonucunu gördük. doktorum 10 gün sonra kontrole gelmemi istedi. :emir_bebek::emir_bebek: Bundan sonra nelere dikkat etmek gerekir. İki embriyo vardı ikiz olma ihtimali nedir bu sonuca göre. bilgi verirseniz sevinirim.

canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah benim görümcemin geçen ay 330 çıktı tek kese göründü inşallah senin ikizdir bize de dua et hamilelerin duası geçermiş benim 5 yıldır yok 3 tüp denemesinden sonra olmadı sonuç kocaman bir negatifffffffffff

Benim 12. Gun 657 çıktı 14. Gun de 1176 çıktı doktorum ikiz olabilir şaşırma dedi daha kontrole gitmedim bekliyorum salı gunü gidecem :)

Back
X