• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Kez Tüp Bebek Transferi Olacak Birine Bebek Sahibi Olanlar Tavsiye Verecek Olsa

Geçtiğimiz şubat ayinda ilk pgtli transferimle pozitif aldım. Embriyo glue uygulanmıştı ek olarak standart prosedüre. Odaya getirilince eşime ilk söylediğim şey, artık hamileyim olmuştu :) çok inandım ben tutunacagina, hiç aklıma olumsuzu getirmedim, tutunmazsa nolur naparimi düşünmedim. Hasta gibi yatmadım, günlük yaşantıma devam ettim. Moralimi bozacak hiçbir şeyi radarıma sokmadim o on gün boyunca. Gülüp eğlendiğim şeyler izledim, bol bol dua ettim, kitap okudum örgü ördüm. Ustelik belirtim de yoktu pek, olanları da olduğum iğnelere bağladım geçtim. Ustune düşünmemeye çalıştım çok bu olayın. Elimi hep karnıma koyup konuştum o potansiyel yavrumla☺️
Bizim hikayemiz malesef mutsuz sonla bitti, ama harika bir yedi ay geçirdik oğlumla🪽Dilerim miniğiniz de size sımsıkı tutunur, güzel müjdeli haberlerinizi buradan alırız 🩵
ah canım benim inşallah bir güzel mucizeniz daha olur🤲🏻 ben de 2. hafta işe dönmeyi planlıyorum diğer türlü ondan başka bir şey düşünemediğim için ister istemez olumsuz düşünceler geçiyor hep zihnimden. güzel dileğin için teşekkür ederim ❤️

Üç defa rahim filmi çekildi transferde hiç problem görünmedi yapılan işlemde saçaklı görünüm ve polip görüldü bence pozitif almam da büyük etkisi oldu
Bir sorun görülmedi ama yine de serum aldık
Size çok soru soruyorum ama bu polipin tedavi edildi de ondan sonra mı hamile kaldınız? serumu kaç sefer aldınız ve maliyeti ne oldu?

İlk transferim 6 ekimde oldu. Transferden sonra bir saat dinlendikten sonra hastaneden çıktım ve 4 saatlik yola gittim. İlaçlarımı dakik aldım aksatmadım çay serbestti ama hiç kahve tüketmedim sonucumu görene kadar 🙂 ağır işler yapmadım süpürmekte dahil itmek çekmek olan işlerden uzak durdum. Ben ağır kabızlık yaşadım zaten günlük hayatta da kronik kabızlık var bende ilaçların etkisiyle baya zorlandım transfer günü de dahil ıkındım da yani bunlar insanın doğal yaşamına aykırı şeyler değil. Bir de çok inandım olacağına ümitsiz ve stresli olmadım. Kahvaltıda yumurta çiğ badem çiğ fındık avokado ve çay bardağının yarısından az nar suyu içtim. Kan sulandırıcı kullanıyorsanız çok tüketmeyin dendi bana. Rahim içi Kanlanmayı artırıyor ama işte herşeyin fazlası zarar. Akşam öğünlerimde çorbasız asla menüm oluşturmadım. Gelen her lekeyi ağrıyı anlamlandırmaya çalışmadan stressiz geçirmeye bakın. Bir de madem son ya hani çok daha rahat olun. Kasmayın umarım herşey çok güzel olsun 🌺
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz niçin🙏🏻 bu arada kan sulandırıcı coraspirin verildi bana transfer öncesi günde bir tane başlandı ve hepsine aynen devam etmem söylendi. bunu da doktora soracağım. nar suyunu da listeme ekliyorum. markette katkısız gördüm ondan içerim siz kendiniz mi sıkıyordunuz?

Back
X