kan tahlili sonucum yüksek olmasına rağmen ultrasonda kese gözükmedi

ebru_pretty89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
6
0
1
35
Merhaba benim bat 7 eylül olmuştu. ve gecikti. cubuk test yaptım pozitif çıktı. 1 gün önce bir özel hastaneye sadece kan tahlil sonucu için gittim. Kan sonucum 10146 cıktı. Fakat ultrasonda kese gozukmedı. Bunun uzerınde vaginal ultrasona baktı doktor. Baya bekledikten sonra zorla orda gordu. Bana dış gebelik yada düşük olabileceğini söyledi. 48 saat sonra tekrar gel kan test yapacağız sonuca göre karar vereceğiz dedi. 1.5-2 katı çıkması gerekmiş sonucun normal olması için. Siz ne düşünüyorsunuz? tahlil sonucu bu kadar yüksek ve ultrasonda neden gözükmüyor?

doktor 48 saat sonra aynı hastane aynı lab olacak dedı ondan bızde buaksam tekrar gıdecegız. ama orası ne derse desın evet baska doktora da gıdecegım

doktor 48 saat sonra aynı hastane aynı lab olacak dedı ondan bızde buaksam tekrar gıdecegız. ama orası ne derse desın evet baska doktora da gıdecegım
Şimdi git iyi bi yerde kan ver istanbuldaysan en güvenilir tahlili biruni labaratuvarlarında yaptırabilirsin o tahlil sonucuyla başka doktora git

Şimdi git iyi bi yerde kan ver istanbuldaysan en güvenilir tahlili biruni labaratuvarlarında yaptırabilirsin o tahlil sonucuyla başka doktora git
Benim arkadaşıma düşük yapıyosun dediler kız dokuzuncu haftasına kadar bebeğini düşürdüğünü sandı adet olmayınca başka doktora gitti doktor hamilesin dedi meğer düşük falan yapmamış kızcağız şimdi iki yaşında oğlu var

istanbul kucukcekmece oturuyorum bıldıgınız kadın dogum doktoru varsa tavsıye alabılırım. Atakent acıbademe yogunlastım ama emın degılım doktorları tanımıyorum

evet gittim tekrar ama bu doktor baskaydı keseyi gördü direk ultrasonda gorunce tahlıle gerek yok dedı. ama duşuk tehlıkesı var deddı ılac verdı. ama yarın baska doktora gıdıcem adam akıllı ama mega medıpol var yakın bılemedım ıncırlı uzak sankı eve de yakın olsun ıstıyorum

Merhaba benim bat 7 eylül olmuştu. ve gecikti. cubuk test yaptım pozitif çıktı. 1 gün önce bir özel hastaneye sadece kan tahlil sonucu için gittim. Kan sonucum 10146 cıktı. Fakat ultrasonda kese gozukmedı. Bunun uzerınde vaginal ultrasona baktı doktor. Baya bekledikten sonra zorla orda gordu. Bana dış gebelik yada düşük olabileceğini söyledi. 48 saat sonra tekrar gel kan test yapacağız sonuca göre karar vereceğiz dedi. 1.5-2 katı çıkması gerekmiş sonucun normal olması için. Siz ne düşünüyorsunuz? tahlil sonucu bu kadar yüksek ve ultrasonda neden gözükmüyor?
Canım kan tahlili verdiğinde adetin geçmişmiydi? Ve ultrasonla son adet tarihin tutuyormu?

Back
X