şimdi bile gitsem görünür bence çünkü 1000 üstü keseyi görünüyorYaaabenim şuan 1000.00 ama kimisi git diyor kararsız kaldım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi bile gitsem görünür bence çünkü 1000 üstü keseyi görünüyorYaaabenim şuan 1000.00 ama kimisi git diyor kararsız kaldım
![]()
7. Haftada gidin doktora :)Ayy çok heyecanlı ya ben de pazartesi tekrar vereceğim artış olmuşsa kadın doğuma ne zmaan gideceğiz acaba? Adetten 1 hafta sonra felan mı bilginiz var mı? Kürtaj olmuştum 8 haftalık ama şuan bir şey hatırlamıyorum heyecandan![]()
İnşallah canım benim hafif enfeksiyon da çıktı zarar olur mu acaba![]()
içini ferah tut doktor gerekli kontrolleri yapacaktırİnşallah canım benim hafif enfeksiyon da çıktı zarar olur mu acaba![]()
Degerin 1000den büyük yani 1200 de olabilir 1800 dePazartesi 698 di şimdi bu sonuç iyi mi sizce cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum erken mi
Ya inşallah :)şimdi bile gitsem görünür bence çünkü 1000 üstü keseyi görünüyor
İnşallah canım benimiçini ferah tut doktor gerekli kontrolleri yapacaktır![]()
Keseyi gördüm az önce kuzum cumartesi bebeği görmek için çağırdı inşallahhayır değil muhtemelen keseyi göreceksiniz hayırlısıyla![]()
Kuzum yeni çıktım doktordan aklıma geldin kese göründü karından haftaya cumartesi tekrar çağırdı bebiş için inşallahBugün kan verdim doktorumun istediği gibi artış olmuş çok şükür11 Ekim'de ultroson muayenem var inşallah herşey yolunda gider sizin sonucunuzuda merakla bekliyorum inşallah sağlıkli ilerler gebeligimiz.
ay çok şükür hayırlı olsun bebişlerimizi inşallah sağlıkla alırız kucaklarımızaKeseyi gördüm az önce kuzum cumartesi bebeği görmek için çağırdı inşallah![]()
Çok sevindim canimmKuzum yeni çıktım doktordan aklıma geldin kese göründü karından haftaya cumartesi tekrar çağırdı bebiş için inşallah![]()
Amin canım benim hayırlısı ile hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah haberlerini bekliyorumÇok sevindim canimmHayırlısıyla bebeğinide görürsün kalp atışlarınida duyarsın
inşallah sağlıcakla da kucağına alırsınbende pazartesi gidicem kese görmeye hayırlısıyla
Amin canım benim inşallahay çok şükür hayırlı olsun bebişlerimizi inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza![]()