Canım keseyi görmüşse doktor kimyasal olamaz.. Allah korusun, daha çok küçük, erken dönemde riskler daha fazla ama, kimyasal değil yani.. ayrıca kese 5 haftalıkken görünür canım. Yani dediğin gibi adet tarihinden 1 hafta geçince. 3 haftalık dediğine emin misin? Vajinal bile baktıysa 4 haftadan önce kese görünmez ki..
Bence sen kan testi yaptır. Hayırlısıyla bir öğren değerini. Ayrıca 1 ay sonra gel demesi yanlış geldi bana. 5 haftada kese görünüyor, 7 haftada kalp atışı duyuluyor. 3 haftalık diye direk 7. haftada mı çağırdı acaba? Kan testini görmeden böyle bir şey dememeli. Kan testindeki değerle, kesenin büyüklüğü orantılı mı falan ona bakmalı.. Sen mutlaka kan testi yaptır ve başka bir doktora da göster sonucunu canım.. İnşallah Allah gönlüne göre versin
Bebişin vardır inşallaah..
Direk karindan bakti duzzgun yeni olusmus bi kese var uc haftalik gibi 1ay sonra gel bi eli kolu belli olsun bi bakalim dedi yogun calisiyorum bu ara tekrar tekrar izin alamiyorum lekelenme falan olursa gel dedi insallah en kisa zamanda gidicem tesekkurler