Gebeliğe Hazırlık Kan tahlilini nerede yaptirdiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lhuzurum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
503
200
123
35
Kızlar beta hcg testini Saglik ocaginda yaptirilinca ertesi gun cikiyor diye biliyorum ozele de sadece tahlil yapmak icin gitmek istemiyorum en kolay hızlı nasil yapabiliriz Bana cok yakin kadin dogum hastanesi var oranin aciline gitsem poliklinige yonlendirir diye dusunuyorum.Sizce nerede yaptirmalı?

Ben sağlık ocağında yaptırmıştım aynı gün gece çıkmıştı bandrol veriyolar internetten bakıyorsun acilde yapacaklarini sanmam

Ben sağlık ocağında yaptırmıştım ama izmirde olduğum için burda biraz zor işliyor iki gün sonra aldım..

Ben sağlık ocağında yaptırmıştım ama izmirde olduğum için burda biraz zor işliyor iki gün sonra aldım..
dogrudur..aslinda idrar tahlili yapinca insan ogreniyor garanti sonuc icin kan tahlili yaptiririm galiba..gerci daha 1 hafta var ama simdiden bunlari dusunuyorum

dogrudur..aslinda idrar tahlili yapinca insan ogreniyor garanti sonuc icin kan tahlili yaptiririm galiba..gerci daha 1 hafta var ama simdiden bunlari dusunuyorum

Henüz çok erken acele etmeseniz? Biraz daha bekleyin normal bir test yapın sonra da kan testi verin..
çıkmayabilir henüz kan testinde de..

Henüz çok erken acele etmeseniz? Biraz daha bekleyin normal bir test yapın sonra da kan testi verin..
çıkmayabilir henüz kan testinde de..
yok suan adet tarihi gelmeden yapmayi dusunmuyorum zaten de olurda pozitif sonuc olursa kan tahlilini nerde yaptirilinca daha hizli sonuc alinir diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…