Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test sonuçları 20 gün sonra çıkacakmış çatlarım ben o güne kadar
testin adini google a yazarsan gorebilirsin.
pıhtılaşmayla ilgili sanırım
Test sonuçları 20 gün sonra çıkacakmış çatlarım ben o güne kadar
inşallah korktuğunuz gibi bişey yoktur. özele gitseniz daha fazla mı yardımcı olurlar, bilemedim.![]()
ay allah ya merak ettim sizi
neden bu kadar gizemliler ki.
Başka bir doktora danışın bence bu testler ne için yapılır sorun.
benim hiçbir fikrim yok ama merak ettim internetten baktım şimdi. Faktör 5 ve 7 pıhtılaşmayla ilgili testlermiş internette okuduğuma göre.
düşünüyorum aslında ama bekleyip sonuçları aldıktan sonra başka doktora gitmek dahamı mantıklı bilemedim
karaciğerle alakalı bu pıhtılaşma olaylarıda zaten
eğer çok endişeleniyorsunuz 20 gün beklemek zor olacaktır. Testler çok pahalı mı? Bir de sonuçlar heryerde bu kadar geç mi çıkıyor, yoksa devlet hastenesinde sıra olayından mı?
Morluk hala duruyor mu? Eğer özel bir doktora gidecekseniz, mutlaka önceden iyice arıştırın. Nette alanına göre doktor tavsiyeleri veren siteler, yorumlar var.
Inşallah önemli hiçbişey yoktur.
.
bence korkma kanserle ilgili hiçbir şey okumadım. Hatta değerler yüksek az falan çıkınca belirebilecek rahatsızlıkları yazmışlar ama kanserle ilgili en ufak bir şey görmedim ben. Hatta gebeliklerde nedensiz kayıplarda da yapılıyormuş bir tanesi. Içini ferah tut. Geçmiş olsun önemli bir şey değildir umarım.
korkudan ziyade neden yapıldığını bilememek kötü
bana gebe kalma bir yerinide kanatmamaya çalış dediler bu arada
size ozel mesajlada gonderdim bu kadar evham yapmayin pihtilasma ile ilgili kanser degil karaciger degil korkmayin icinizi ferah tutun bu kadar stres yaparsaniz gercekten hasta olursunuz. Sakinlesin doktorlar sonuclari gormeden bir sey demek istememistir. Kanatma demeside pihtilasmayla ilgiliyse diye onlem olarak soylemis. Ama biz nedersek inanmicaksiniz. Kimi testler uzun surede cikabilir. Bu testin adini google a yazinca bile hastaligin adi cikiyor. Bu anlatimlarda tibbi terimler ile degil cogu bizim anlayabilecegimiz seyler.