Kan test sonucu yorumlayacak doktor varmı aranızda hanımlar

ay allah ya merak ettim sizi
neden bu kadar gizemliler ki.
Başka bir doktora danışın bence bu testler ne için yapılır sorun.

eczacımıza sordum bişey demedi sonuçlar bir çıksın diye geçiştirdi en iyisi başka bir doktordan yardım almak heralde

Zaten çok pimpirikli birşeyimdir.sürekli aklımda kanser testimi acaba soruları takılıyor.ankara onkoloji hastanesine gidiyorum bu arada orada kanser hastanesi

Benim hiçbir fikrim yok ama merak ettim internetten baktım şimdi. Faktör 5 ve 7 pıhtılaşmayla ilgili testlermiş internette okuduğuma göre.

Bence kanserle ilgili degil kaldi ki kanser testleri daha farkli diye biliyorum. Tamamen pihtilasmayla ilgili diye okudum.

düşünüyorum aslında ama bekleyip sonuçları aldıktan sonra başka doktora gitmek dahamı mantıklı bilemedim

Eğer çok endişeleniyorsunuz 20 gün beklemek zor olacaktır. Testler çok pahalı mı? Bir de sonuçlar heryerde bu kadar geç mi çıkıyor, yoksa devlet hastenesinde sıra olayından mı?

Morluk hala duruyor mu? Eğer özel bir doktora gidecekseniz, mutlaka önceden iyice arıştırın. Nette alanına göre doktor tavsiyeleri veren siteler, yorumlar var.

İnşallah önemli hiçbişey yoktur.

.

karaciğerle alakalı bu pıhtılaşma olaylarıda zaten

bence korkma kanserle ilgili hiçbir şey okumadım. Hatta değerler yüksek az falan çıkınca belirebilecek rahatsızlıkları yazmışlar ama kanserle ilgili en ufak bir şey görmedim ben. Hatta gebeliklerde nedensiz kayıplarda da yapılıyormuş bir tanesi. İçini ferah tut. Geçmiş olsun önemli bir şey değildir umarım.

eğer çok endişeleniyorsunuz 20 gün beklemek zor olacaktır. Testler çok pahalı mı? Bir de sonuçlar heryerde bu kadar geç mi çıkıyor, yoksa devlet hastenesinde sıra olayından mı?

Morluk hala duruyor mu? Eğer özel bir doktora gidecekseniz, mutlaka önceden iyice arıştırın. Nette alanına göre doktor tavsiyeleri veren siteler, yorumlar var.

Inşallah önemli hiçbişey yoktur.

.

testi başka bir hastane labaratuvarına gönderdiler özele gitsem çabuk çıkarmı onuda bilemedim pahalı testler bunlar galiba

bence korkma kanserle ilgili hiçbir şey okumadım. Hatta değerler yüksek az falan çıkınca belirebilecek rahatsızlıkları yazmışlar ama kanserle ilgili en ufak bir şey görmedim ben. Hatta gebeliklerde nedensiz kayıplarda da yapılıyormuş bir tanesi. Içini ferah tut. Geçmiş olsun önemli bir şey değildir umarım.

korkudan ziyade neden yapıldığını bilememek kötü
bana gebe kalma bir yerinide kanatmamaya çalış dediler bu arada

Size ozel mesajlada gonderdim bu kadar evham yapmayin pihtilasma ile ilgili kanser degil karaciger degil korkmayin icinizi ferah tutun bu kadar stres yaparsaniz gercekten hasta olursunuz. Sakinlesin doktorlar sonuclari gormeden bir sey demek istememistir. Kanatma demeside pihtilasmayla ilgiliyse diye onlem olarak soylemis. Ama biz nedersek inanmicaksiniz. Kimi testler uzun surede cikabilir. Bu testin adini google a yazinca bile hastaligin adi cikiyor. Bu anlatimlarda tibbi terimler ile degil cogu bizim anlayabilecegimiz seyler.

size ozel mesajlada gonderdim bu kadar evham yapmayin pihtilasma ile ilgili kanser degil karaciger degil korkmayin icinizi ferah tutun bu kadar stres yaparsaniz gercekten hasta olursunuz. Sakinlesin doktorlar sonuclari gormeden bir sey demek istememistir. Kanatma demeside pihtilasmayla ilgiliyse diye onlem olarak soylemis. Ama biz nedersek inanmicaksiniz. Kimi testler uzun surede cikabilir. Bu testin adini google a yazinca bile hastaligin adi cikiyor. Bu anlatimlarda tibbi terimler ile degil cogu bizim anlayabilecegimiz seyler.

teşekkür ederim ilgilendiğin için sinir bozucu tarafı doktorun birşey dememesi ne için yaptığını açıklasa bu kadar telaş yapmıycam aslında

Back
X