Kan testi 0.0 cıktı

Aa6886

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
18
4
1
28
Kizlar merhaba saglık ocaginda kan testi yaptırdım sonuc 0.0 çıktı bi yanlislik var mıdir bu sekilde negatif sonuc alan var mi

Bizim sağlık ocağı da negatif olunca 0.0 yazıyo.

Yani kesin deger yazmiyor mu 0.100 0.20 gibi falan sizinde mi oyle olmustu acaba
Yok direkt negatifi 0.0 yazıyolar. Başkw bi hastanede veriyodum orası <1.2 yazıyo mesela negatifi.

Yok direkt negatifi 0.0 yazıyolar. Başkw bi hastanede veriyodum orası <1.2 yazıyo mesela negatifi.
Bende ozelde yaptirdim <1.20 ciktı emin olmak icin saglik ocaginda trkrar yaptirdim 0.0 cikti acaba hata var mi diye korktumda o zaman kesin negatiftir degil mi

Bende ozelde yaptirdim <1.20 ciktı emin olmak icin saglik ocaginda trkrar yaptirdim 0.0 cikti acaba hata var mi diye korktumda o zaman kesin negatiftir degil mi
Evet negatiftir zaten 5in üzerinde pozitif olsa makine ölçer.

Bazen sağlık ocağı sisteme düşene kadar 0.0 yazıyor değere sonuç cikinca yazıyor asıl olanı

Saglik ocaginda yaptigim tahliller sisteme hic düsmüyor hormon tahlilleri yapridigim zaman ben direk sonucu doktordan aldim cıktı olarak
Hmm anladim canim demek laboratuvar ile öyle bi düzenleri var negatif ise 0.0 yazıyorlar çünkü ben de ne zaman orada gebelik baktırsam enabiz sa hep 0.0 oluyor sonrw doktorun bana verdiği lab. Barkodu ile giriyorum orada asıl sonucu erken görüyorum enabiza çok çok geç düşüyor diye

Hmm anladim canim demek laboratuvar ile öyle bi düzenleri var negatif ise 0.0 yazıyorlar çünkü ben de ne zaman orada gebelik baktırsam enabiz sa hep 0.0 oluyor sonrw doktorun bana verdiği lab. Barkodu ile giriyorum orada asıl sonucu erken görüyorum enabiza çok çok geç düşüyor diye
Oncede ozelde yaptirdim<1.20 cıkti emin olmak icin saglik ocaginda yaptirdim oradada 0.0 cikti idrar testide yaptim 2 farkli marka onlarda tek cizgiydi bu durumda negatiftir herhalde

M

erhaba tekrardan dun biraz kafam karisti internette arastirdim dediginiz gibi sonuc cikmadi mi acaba doye ve hastanenin sisteminden baktım sonuçlarıma oradada 0.0yazıyor geç okunsa falan kan aldirtiktan sonra 3 gün gecti deger belli olurdu herhalde siz e nabizdan cikmayinca nereden bakıyordunuz
Merhaba, bana aile hekimim her zaman bir barkod verir sağlık ocağında laboratuvar yok biliyorsunuz öğlen gelir kanı alırlar bu barkod ile lab. Sistemine girer takip ederim

Merhaba, bana aile hekimim her zaman bir barkod verir sağlık ocağında laboratuvar yok biliyorsunuz öğlen gelir kanı alırlar bu barkod ile lab. Sistemine girer takip ederim
Aynen saglık ocagindaki testler burada hastane lab. Gonderiliyormus bende hastane sistemine baktim oradada 0.0 peki gebelik yasadiniz mi yasadiysaniz hic prolaktin degerinize bakildi mı

Aynen saglık ocagindaki testler burada hastane lab. Gonderiliyormus bende hastane sistemine baktim oradada 0.0 peki gebelik yasadiniz mi yasadiysaniz hic prolaktin degerinize bakildi mı
Yaşadım düşük ile sonuçlandı benim degl üstünden kaç gün geçti sizin test negatif ise negatiftir kafanızı rahatlatin stres yaptıkça regl gecikir

Back
X