Gebeliğe Hazırlık Kan testi <1.20

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elisalady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
168
51
48
Merhaba eşim ile gebelik planlıyoruz.
18 Eylül de regl oldum ,yumurtalama haftasını değerlendirdik.yumurtlama haftasından 12 gün sonra kan testini yaptım sonuç <1.20 çıktı. Gelecek dönem reglime 4 gün var sizce bu değer yükselir mi yoksa direkt negatif olarak mı kabul etmeliyim.Ayrica daha önceki kan testlerinde hep 0.100 ve ya 0.1000 çıkıyordu.Normalde regl olacağım zaman belli belirtiler olurdu vücudumda bu ay yok sadece belimde hafif bir ağrı ve sadece sol kasığımda hafif batma tarzı ağrım var .Lütfen böyle olup sonradan değeri yükselen varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim..

Canım geç döllenme olabilir ama belirtilerin var mi

Canım geç döllenme olabilir ama belirtilerin var mi
Belirti olarak adlandırabileceğim sık idrara çıkma,belimde hafif ağrı,sol kasıkta sadece batma şeklinde ağrı ve kokulara karşı hassasiyetim arttı ve çok uyumak istiyorum tabi bunlar bir belirti olarak geçerli şeyler ise

Olabilir gecikme olursa kan testi yap tekrardan geç döllenme olabilir ama adette olabilirsin

Canim atabilirsen ekran goruntusu at istersen <1.20 deger bundan kucuk demek. Sonuc kismini okumalisin

Gec döllenme ihtimaller dahilinde ilk asilamada 12. Gün benimde 1.20 cikmisti degerim ama artis olmadi sizinde yumurtlamadan 12 13 gun gecmis yaklasik umarim gec bir yumurtlama olup gec döllenme olmustur bel agrisi falan bunlara cok takilmayin bu ay butun belirtileri yasadim bugün gine adet oldum sizi üzmek istemem ama kendinizi cok dinlemeyin ins güzel haberler alirsiniz

Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah

Olabilir gecikme olursa kan testi yap tekrardan geç döllenme olabilir ama adette olabilirsin
Merhaba benimde testlerim hep silik çıktı hattda erken gebelik testi yaptım oda pozitif çıktı silik değil belli şekilde ikinci cizik çıktı bunun üstüne kan verdim ve 0,100 çıktı değerler kan verdigim gün ve ondan sonraki günler de test yaptım hep silik pozitif çıktı ama regle oldum ve biteli 6 gün oldu sonra yine test yaptım pozitif çıktı 15 gundur bel garın gazik agrisi mide bulantısı falan var acaba geç döllenme ola bilir mi ve üstüne adet gorule bilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…