Kan testi 18/06/2020

Sblgnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
1.754
832
73
34
Herkese günaydınlar bugün benim gibi kan testi verip de bekleyen var mı varsa gelin beraber bekleyelim 😊inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏😍❣ bu gönderimi okuyan herkesten dua bekliyorun müminin mümine yaptığı dua kabul olur derler inşallah dualarımız kabul olma dileğiyle 🙏🥰🥰

Herkese günaydınlar bugün benim gibi kan testi verip de bekleyen var mı varsa gelin beraber bekleyelim 😊inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏😍❣ bu gönderimi okuyan herkesten dua bekliyorun müminin mümine yaptığı dua kabul olur derler inşallah dualarımız kabul olma dileğiyle 🙏🥰🥰
Ben varim 😂 çok heycanliyimmmmmm yani hic olmucak gibi geliyor gerci ama idrar testi negatif... ama bakalimmmmm belki de kanda cikar bir umut iste

Kızlar olması üzgünüm 🙄😏☹1.20 çıktı sonucum ☹😏🙄
Canim bugun ikimizde kan verdik ikimizde negatifi gorduk benimde 2 yada 2 den kucuk heralde arkdsa sordumda e nabuzdan goremedim ... adet oldunmu gec dollenme olurmu diye bi dusundum ama bosa umutlanmamak lazim

Canim bugun ikimizde kan verdik ikimizde negatifi gorduk benimde 2 yada 2 den kucuk heralde arkdsa sordumda e nabuzdan goremedim ... adet oldunmu gec dollenme olurmu diye bi dusundum ama bosa umutlanmamak lazim
Hayır adet olmadım ama olacak gibiyim bende ordan burdan okuduğum kadarıyla öyle bı hisse kapıldım doktoruma sordum yükselir mi diye adet olmasan tekrar bı dene ki ihtimal dedi ☹️😏🙄

Kızlar belimin ağrısından duramıyorum 😏☹️ ne yapabilirim acaba fikri olan var mı

Back
X