Kan testi kesin midir ?

lutfenyardi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
611
28
18
26
İlişkiden 30-33 gün sonra yapılan kan testi kesin midir ? Bide Progesteron 0.09 çıktı. Referans değeri dışında diyor neden acaba ?

İlişkiden 30-33 gün sonra yapılan kan testi kesin midir ? Bide Progesteron 0.09 çıktı. Referans değeri dışında diyor neden acaba ?
Kan kesin sonuc verir, progestron yumurtlama sonrasi yukselmeye baslar, yaptirdiginiz zaman onemli. Bu deger yumurtlma sonrasi yapildiysa yumurtlama olmamis demek oluyo, ama herhangi bir zamanda yapildiysa bisey diyemem

Kan kesin sonuc verir, progestron yumurtlama sonrasi yukselmeye baslar, yaptirdiginiz zaman onemli. Bu deger yumurtlma sonrasi yapildiysa yumurtlama olmamis demek oluyo, ama herhangi bir zamanda yapildiysa bisey diyemem
Reglin 6. Günü yapıldı. Progesteron bu kadar düşükse gebelik ihtimali de mi düşük demektir. Rahim duvarın da çok ince dedi doktor. Beta da 0.2 çıkmıştı

Reglin 6. Günü yapıldı. Progesteron bu kadar düşükse gebelik ihtimali de mi düşük demektir. Rahim duvarın da çok ince dedi doktor. Beta da 0.2 çıkmıştı
Reglide yapildiysa zaten yumurtlama olup olmadigi gorunmez, bence ovulasyon ile yumurtlamanizi takip edin pik gordukten 7-8 gun sonra progesteron baktirrin yumurtlamanin iyi olup olmadigi anlasilir.
Progesteron bebegin tutunmasi icin rahmi hazirliyor, yumurtlama sonrasi salgilaniyor, siz adet donemi baktirdiginiz icin yumurtlama ile ilgili bisey demek dogru olmaz bu ayin degeri bu, her ay yumurtlama olmiyor bir dahaki ay artabilir yani bir sorun yoksa. Ama suan gebelik yoktur beta da 0 cikmis rahim inceymis. Gebelikte rahim kalınlaşiyor.
Onumuzdeki ay ovulasyon testi kullanin yumurtlamayi takip edersiniz. Doktorunuz daha net aciklar size aslinda muayne de ettigi icin ek bir durum gebelikle ilgili bir sorun var mi diye. Aciklama yapmadi mi?

İlişkiden ortama 30 günü geçtiği için beta hcg kesindir gebelik yok dedi. Ben zaten istemiyorum gebelik. Rahim duvarın da ince 13 haziranda ki kanaman adet vs dedi. Ben yerleşme kanaması vs diye şüphe etmiştim. 13 haziranda ki adet kanaması olduğunu da progesteronun bu kadar düşük çıkmasından anladı. Yumurtlama olmuş ama adetle atılmış rahim duvarın incelmiş dedi.

Sanırım afet döngüsünün 20-21. Gibi bakılacakmış pcos olabilir dedi. Yarın vereceğim onun için de kan. Tekrar beta vereceğim. Bi değişiklik olmaz değil mi ? İlişkiden 47 gün geçmiş olacak. 30 günde beta negatifse yarınki de negatiftir umarim

Tamam o zaman gebelik yoktur kesindir :)

Negatiftir bence pcos varsa ondan duzensizlik olmustur belki kan degerlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…