Kan testi ne zaman yaptırayım pıhtılaşmam var

lusnica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
1.302
150
163
Merhaba iyi forumlar benim son adet tarihim 3 Ağustos en son 17 Ağustos'ta ilişkim oldu bugün 30.gün adet olmadım normalde 25 26 günde bir adet olurum mide bulantım var 5 6 gün önce göğüslem çok sızlıyordu şimdi hafifledi kan pıhtılaşmam var her yer tatil sizce ne yapmalıyım

Merhaba iyi forumlar benim son adet tarihim 3 Ağustos en son 17 Ağustos'ta ilişkim oldu bugün 30.gün adet olmadım normalde 25 26 günde bir adet olurum mide bulantım var 5 6 gün önce göğüslem çok sızlıyordu şimdi hafifledi kan pıhtılaşmam var her yer tatil sizce ne yapmalıyım
İdrarla gebelik yaptırmadnmi daha bence yaptır. Veya özel hastanelerde ücretli kan testi yapılıyor direk kanda gebelik testi yaptırmak istiyorm dersen bakarlar . Eger varsa gebelik 2 gün sonra tekrar yaptirirsin hem hastanelerde açılır

Çarşamba günü yapmıştım çıkmadı yarın kan vericem de Salı günü Dr ile görüşebiliriz birşey olmaz değil mi

Olmaz canm inslh bn gecikmeden 1 gün sonra yaptm ama iğneye gecikmenin 4 .günü basladm . Yinede aklın kalıyorsa limonlu su icebilirsin ise yarıyor diyorlar :) kanı sivilastirirmis. Bide bn hamilelkten oncede coraspin kullaniyordum. Sen kullaniyormusn

Back
X