Kan testi negatif adetim 1 hafta gecikti

semra yirik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
1
0
1
28
Adetim 1 haftadır gecikti. Eczaneden test aldim negatif cıktı. Kan testi yaptırdım o da negatif cıktı. Hamilelik değilse bunun sebebi ne olabilir herhangi bir hastalıkla alakali olabilirmi yasayan varmi bunu

Adetim 1 haftadır gecikti. Eczaneden test aldim negatif cıktı. Kan testi yaptırdım o da negatif cıktı. Hamilelik değilse bunun sebebi ne olabilir herhangi bir hastalıkla alakali olabilirmi yasayan varmi bunu
Benimki aynen öyle oldu on gün sonra 7 haftalık hamile çıktım ya yalnis bakıldı kanıma bilemedim testede adetinden gecsede çıkmadi bı sure sonra çıktı biraz bekle belki çıkar teste

7 gün sonra bir test daha yapın ve jinekoloğunuza başvurun. Hormonların mevsim geçişi ile alakalı durumudur. Hastalık değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…