Her kadının vücud yapısı vücud indeksi farklı olduğu için çok farklı sonuçlarda belirtilerde doğabiliyor maalesef kimisi pcoslu gebe kalamıyor kimisi de pcos ama denemeler sonucu tedavisiz gebe kalabiliyor veya pcoslu olduğunu bilmeyende böyle her belirtiyi gebelik sanabiliyoruz mesela
o yüzden biz birbirimize destek olmaya yaşadığımız şeyleri hemcinslerimizle paylaşalım ki ilham da verebilir sorunlarını kaygılarını da giderebiliriz birbirimizin keza bu site onun için kurulmuş ( beni etiketleyerek yazdığınız post için diyorum bunu yanlış anlaşılmasın ) herkes gidip test alıp gebe olup olmadığını kontrol edebilir bunu yapmayı da kendi beyniyle düşünebilir ekstra olarak sizin heves kırıcı hafif sert mizacınızı kimse görmek zorunda değil burası herkese açık bir site yaşadığı gebelik belirtilerini kaygılarını heyecanlarını emin olamayışlarını buraya yazıp bilgi edinmeye veya kendi gibi belirtiler yaşayan diğer hemcinsleriyle paylaşıp bilgi alışverişi yapmak en doğal hakkımız herkesin de hakkı diye düşünüyorum lütfen biraz daha ılımlı sıcak kanlı olun postlara cevap verirken zaten buradaki bayanlar gebelik ve benzeri durumlardan dolayı kırılmaya incinmeye üzülmeye müsait duygu durum karışıklıklarından dolayı bu postuma cevap vermezseniz çok sevinirim