Kan testi negatif :(( ama umut varmi

bat 7. gun kanda negatif cikti yukselebilirmi gec dollenme olabilrmi

• evet olabilir

OY: 1 12,5%
  • hayir olmaz

OY: 5 62,5%
  • evet yasadim

OY: 2 25,0%

• Ankete Katılan
    8

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Kizlar battan 7 gun gecince kan testi negatif cikti doktorum 15. Gunu beklememi soyledi bi umut yoktr bence ama boyle bi durum yasayan varmi sonradan pozitif olan ..
Varsa lutfen yazsin:((

Basina gelen veya sahit olan lutfen bilgi paylasabilirmi birebir yasayandan duymak daha iyi geliyo

Benim polikistik overim var canım. SAT itibariyle 45. Gün 0.5 çıkan test 70. Gün 13888 çıktı. 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) darısı hayırlısıyla senin başına inşallah.

Adetten 1 hafta once 1.0 ya da 01 cikmisti beta adet gunu 58 cikti.

Burada çok arkadaşın ilk önce negatif sonra pozitif çıkmıştı canım stres yapma Allah in izni ile kalbini ferah tut inşallah pozitif çıkar belirtin var mı

Simdi o öndeki 0. Sayiliyorum sayilmiyormu? Yani bende 0.4 cikdi demeki 4 sayiliyor degilmi? Cünkü hic bisey anlamadim bunlardan
Hayır canım 4 olsa direk 4 yazar ama senin ki 0.4 ise o 0.4 tur ama adetin geçmedi ise bekle benim hep 1.2 çıkıyordu ve negatiftir herkeste farkli çıkıyor ama 5 in altı negatif kabul edilir

Benim polikistik overim var canım. SAT itibariyle 45. Gün 0.5 çıkan test 70. Gün 13888 çıktı. 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) darısı hayırlısıyla senin başına inşallah.
Gercektn mi cnm amin insallah doktorda bekle dedi yazmam ilac fln testi tekrarlarz dedi sanki icimde bi his var tuhaf

Burada çok arkadaşın ilk önce negatif sonra pozitif çıkmıştı canım stres yapma Allah in izni ile kalbini ferah tut inşallah pozitif çıkar belirtin var mı
En buyuk sikintida o zatn cnm goguslerim heleki sag gogusum cok agriyor yaniyorum resmn sicak basiyo ama ayaklarim usuyo bnm goguslerim adet gunu agrir ve hastalanrdim 3 gundr yatamyrm agrsndn insallah gulum insallah

Hani negatifi gordm ya adetim gelsin diye ilac istedim adet olsamda uzulmem ama doktr vermedi ve bn neler gordm dedi bekle biraz daha dedi ama bu gogus agrisiki cok az sizlama yasarm gecerdi simdi gitgide artiyo bide bi his var o cok tuhaf sanki bi yanim umidini kesme diyo kafam allak bullak anlycgnz

Cnm ben yanlis okumusum ben adetinden 7 gun once diye okudumm. Doktor dogru demis biraz daha bekle hayirlisi olsun insAllah

Hani negatifi gordm ya adetim gelsin diye ilac istedim adet olsamda uzulmem ama doktr vermedi ve bn neler gordm dedi bekle biraz daha dedi ama bu gogus agrisiki cok az sizlama yasarm gecerdi simdi gitgide artiyo bide bi his var o cok tuhaf sanki bi yanim umidini kesme diyo kafam allak bullak anlycgnz
Aynen belirtiler var ama ne kırmızı var ne pozitif bizi unuttular galiba :D

Hayır canım 4 olsa direk 4 yazar ama senin ki 0.4 ise o 0.4 tur ama adetin geçmedi ise bekle benim hep 1.2 çıkıyordu ve negatiftir herkeste farkli çıkıyor ama 5 in altı negatif kabul edilir
+1 MELTEMWIEN. Arkadasin soylediklerine katiliyorum.

Back
X