- 24 Şubat 2023
- 22
- 4
- 16
- 27
- Konu Sahibi hepuzulenkadin
Şuan 11 . Gundeyim 8. Günde kan testi verdim negatif çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benimde 4 gun once olmam gerekiyordu. tam o gun kan testi yaptirdim megatif cikti.adet gunumde kahverengi az bir akinti geldi gerisi yok. renksiz beyaz akinti varsadece. 5.ci gune girdim. artik olsa da rahatlasam gozuyle bakiyorum. ama bi yandan da dis gebelik vs olayindan cok korkuyorum.Hayirlisi olsun hakkimizdabenim.ilk bebegimde oyle oldu kan verdim cikmadi on gun sonra tesde cikti doktora gitdim 7 ci haftadaydim
Merhaba baya zaman geçmiş ama ne durumdasınız? Yumurtlama 14 temmuz, ben de Gecikmenin 6. Gün salı günü kan verdim negatif ama tüm belirtiler var hissediyorum hamileyim büyük ihtimal ilk gebeligimde de böyleydi belirtiler. Salı tekrar kan vermeyi düşünüyorumŞuan 11 . Gundeyim 8. Günde kan testi verdim negatif çıktı
Merhaba benim yumurtlama günüm 12 temmuz ayın 20 sinde kan vermiştim ama negatifti ayın 23 ünde adetime iki gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün tekrar test yaptım o da pozitifti kan verdim ve betam 78 çıktı henüz daha kana karışmamış olabilir betaMerhaba baya zaman geçmiş ama ne durumdasınız? Yumurtlama 14 temmuz, ben de Gecikmenin 6. Gün salı günü kan verdim negatif ama tüm belirtiler var hissediyorum hamileyim büyük ihtimal ilk gebeligimde de böyleydi belirtiler. Salı tekrar kan vermeyi düşünüyorum
Merhaba benim de uygulamaya göre yumurtlama günü aynı 12 temmuz görünüyor. 12-14 temmuz arası desek 1 ağustosta kan verdim negatif. Yani 15 gün sonra, geç döllenme olsa 20.gunde belli olur diye düşünüyorum o yüzden pzt veya salı kan vericem tekrar. Belirtileriniz nelerdi peki? Bende ilk hamileleligimdeki her şey mevcut 5 6 gündür. Sizin 11 12.gun belli olmuş kandaMerhaba benim yumurtlama günüm 12 temmuz ayın 20 sinde kan vermiştim ama negatifti ayın 23 ünde adetime iki gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün tekrar test yaptım o da pozitifti kan verdim ve betam 78 çıktı henüz daha kana karışmamış olabilir beta
Kasıklarım da çok ağrım vardı bazen sol kasığıma bazen de sağ kasığıma ağrı saplanıyordu ve bazen nefesimi kesecek derecede bel ağrısı yaşıyordum şuan o kadar yok ama sadece yorulunca ağrıyor belim kasik ağrılarım da ara ara birde göğüslerim tabiki çok sert ve dolgun dokundukça da ağrıyorMerhaba benim de uygulamaya göre yumurtlama günü aynı 12 temmuz görünüyor. 12-14 temmuz arası desek 1 ağustosta kan verdim negatif. Yani 15 gün sonra, geç döllenme olsa 20.gunde belli olur diye düşünüyorum o yüzden pzt veya salı kan vericem tekrar. Belirtileriniz nelerdi peki? Bende ilk hamileleligimdeki her şey mevcut 5 6 gündür. Sizin 11 12.gun belli olmuş kanda
Anladım.. Allah kucağına almayı nasip etsinKasıklarım da çok ağrım vardı bazen sol kasığıma bazen de sağ kasığıma ağrı saplanıyordu ve bazen nefesimi kesecek derecede bel ağrısı yaşıyordum şuan o kadar yok ama sadece yorulunca ağrıyor belim kasik ağrılarım da ara ara birde göğüslerim tabiki çok sert ve dolgun dokundukça da ağrıyor
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahAnladım.. Allah kucağına almayı nasip etsinbakalım inşallah ben de güzel Bi sonuç görürüm planlı olmasa da ikinciyi düşünüyordum olursa güzel olur nasip
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim reglime 2 hafta vardı çok kustugum için gittik negatif çıktı 3 gün sonra ilaç falan kullancaktık tedbir olsun diye yine betahcg baktılar hamileyim
İnşallah valla sizin de Allah gönlünüze göre versin şunu anladım regl ol olma hissediyorsan yaptır çünkü bazen reglden hemen sonra bile çıkıyorAllah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Valla vücudumu iyi tanıyorum ve psikolojik olarak da hissediyorum kızımda da öyle olmuştu baya erken hissetmiştim. Negatif olursa çok şaşırırım her şey Allahtan bakalım pzt kan vereceğimİnşallah valla sizin de Allah gönlünüze göre versin şunu anladım regl ol olma hissediyorsan yaptır çünkü bazen reglden hemen sonra bile çıkıyor
Aaa kızınız mı varValla vücudumu iyi tanıyorum ve psikolojik olarak da hissediyorum kızımda da öyle olmuştu baya erken hissetmiştim. Negatif olursa çok şaşırırım her şey Allahtan bakalım pzt kan vereceğim![]()
Maşallah Allah bağışlasınKan verdim 2 cikti gebelik yok diyip tarlusal yazdi ben kullanmadim 2 gun sonra tekrar kan verdim 7 ye yukselmisti suan pglum 13 aylik çok şükür
Öncelikle umarim istediginiz sizinledir tekrar bi kan verin son kan degeriniz kac cikmisti birde bu konuyla cok alakasiz ama.kiziniz kac yasindaMaşallah Allah bağışlasınbenim de kafam karıştı uygulamaya göre bat 26 temmuz ama kendim hesaplayınca beklenen adet 1 ağustos çıktı kanı 31 temmuzda vermiştim negatif çıkmıştı acaba gerçek bat 1 ağustos mu adetten bigün önce vermiş oldum desek belki gebelik vardır hcg yujselmemistir daha. Kirpiklerim çok karışık kesin ya eminim kızımda da hissetmiştim erkenden. Allah gönlümüze göre versin bakalım
Kısa Bi özetle anlatayım umarım sıkmam: kızım tam 2 yaşında doğduğundan beri emziriyorum ayrıca pkosum adet döngüm uzun ve düzensiz emzirmeyle iyice uzadı ve üstelik spiral var doğumdan beri..Öncelikle umarim istediginiz sizinledir tekrar bi kan verin son kan degeriniz kac cikmisti birde bu konuyla cok alakasiz ama.kiziniz kac yasinda
Vaaa spiralle de mi oluyomus hadi hayirlisi benimde oglum 13 aylik bende pcosum ama dogumdan sonra adetim duzene girdi sadece 3 ay emdi emmiyor esim oglumyz küçük diye suan istemiyordu kondomla korunmamiza ragmen gecen ay dusugum oldu ikimizide uzdu bu durum o yuzden esimde ikna oldu gibi adet sonrasi 2 kez korunmasiz iliskimiz oldu ara ara kasik agrim var ama bilemiyorum eminde degilim bakalim nasip nasil olcakKısa Bi özetle anlatayım umarım sıkmam: kızım tam 2 yaşında doğduğundan beri emziriyorum ayrıca pkosum adet döngüm uzun ve düzensiz emzirmeyle iyice uzadı ve üstelik spiral var doğumdan beri..Planlı değildi olursa sürpriz olacak ama 2.yi istiyordum zaten 2 3 sene sonra .Olursa üzülmem sevinirim tabiki. İlişkiden 15 gün sonra kan verdim adete(tahmini adete gerçeği kesin değil) 1 gün kala <0.1 yazıyordu pzt ilk kandan 6 gün geçmiş olucak bakalım pozitif düşünüyorum emin gibiyim hatta
Düşük için üzüldüm Allah Bi daha yaşatmasın, Başka belirtiniz var mı bilmiyorum belki düşük nedeniyle bu ay gecikmeniz olmuş olabilir bilemiyorum kan testinde net sonuç alırsınız. Allah gönlünüze göre versin inşallahVaaa spiralle de mi oluyomus hadi hayirlisi benimde oglum 13 aylik bende pcosum ama dogumdan sonra adetim duzene girdi sadece 3 ay emdi emmiyor esim oglumyz küçük diye suan istemiyordu kondomla korunmamiza ragmen gecen ay dusugum oldu ikimizide uzdu bu durum o yuzden esimde ikna oldu gibi adet sonrasi 2 kez korunmasiz iliskimiz oldu ara ara kasik agrim var ama bilemiyorum eminde degilim bakalim nasip nasil olcak